Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Osm designérských kabelek, do kterých se vyplatí investovat. Pokud je znovu prodáš, může se ti vrátit až 70 procent z ceny

The Row Park Tote

Na seznamu kabelkových trendů nelze vynechat ani model Park Tote od značky The Row, který dýchá estetikou quiet luxury. Právě ta letos pobláznila svět také díky seriálu Succession. Minimalismus, kvalitu, a tedy nenápadný přepych však už dekády do světa módy protlačuje také známé duo Ashley a Mary-Kate Olsen a jejich značka The Row.

therow
Zdroj: The Row

Kabelka se podle Hello Fashion stala druhou nejvyhledávanější na internetu. Park Tote v černé lesklé kůži s téměř neviditelným logem pohladí duši nejednoho minimalisty. Model může být tvůj za zhruba 64 tisíc korun.

gigihadid, therowparktote, therow
Zdroj: Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images

Loewe Puzzle 

Značku Loewe jsme ti už představili výše, ale je na čase, aby ses seznámil*a i s jejím nejoblíbenějším modelem, který je nepochybně výbornou investiční záležitostí. Z částky 2 600 eur / 64 tisíc korun (za menší model) a 3 600 eur / 89 tisíc korun (za větší model) se ti podle The RealReal může při prodeji vrátit až 76 procent z ceny kabelky. Pečuj o ni proto důkladně.

loewe, loewepuzzlebag
Zdroj: Loewe

Přestože je Loewe Puzzle považována za moderní klasiku, pravděpodobnost, že by někdy vyšla z módy, je jen velice malá. Její důmyslný design totiž spojuje nápaditou siluetu s nanejvýš elegantní estetikou, což kabelku činí dostatečně odolnou vůči času i trendům. Milovníci neotřelých linií ocení především její tvar, který připomíná složené puzzle. Ve skutečnosti je inspirován origami.

loewe, loewepuzzle
Zdroj: Instagram/ Francesca Saffari, Instagram/Francesca Saffari


Kabelka byla původně představena jako součást pánské kolekce v roce 2014. Zájem ze strany mužů ale rozhodně neklesá ani dnes. Díky odnímatelným popruhům lze kabelku nosit až na pět různých způsobů. Dej si ale pozor na padělky. Pokud si dnes prohlédneš nabídku známých fast fashion řetězců, zcela určitě narazíš na modely „inspirované“ Loewe. Milovníci kvality však vědí své.  

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse