Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti ála Palla.
13. prosince 2023 14:00
Čas čtení 2:25
Sponzorovaný obsah

Dvě podnikatelky spojily síly. Výsledkem je výjimečné IEM SPA

Dvě podnikatelky spojily síly. Výsledkem je výjimečné IEM SPA
Zdroj: IEM SPA
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Generální ředitelka FashionTV Gabriela Ruman sdílí svůj osobní pohled na kliniku krásy IEM SPA a její majitelky.

Kdo by si pomyslel, že svět módy a krásy může být tak zajímavý a obohacující. Alenka Pallová a Romana Škamlová nám ukazují, že krása není jen o vzhledu, ale také o vnitřním sebevědomí a péči o naše tělo a duši. IEM SPA je místem, kde se tyto hodnoty setkávají a kde je propojení mezi krásou a zdravím na prvním místě. Jejich vášeň a oddanost kráse jsou nakažlivé a motivují nejen mě, ale také další ženy, abychom se o sebe staraly a cítily se krásně.

Jako generální ředitelka FashionTV jsem měla tu čest pracovat v odvětví módy a krásy po celé roky. Móda a krása jsou neoddělitelné prvky našeho každodenního života a pro mnohé z nás představují nejen základní součást vzhledu, ale také našeho vnitřního já. Je proto nesmírně důležité, abychom měli přístup k těm nejlepším odborníkům a krásným místům, kde se o sebe můžeme starat.

Jedním z těchto nádherných míst je IEM SPA, které vlastní a provozují vášnivé a talentované majitelky. Jejich oddanost kráse a pohodlí zákazníků je obdivuhodná. Při každé návštěvě IEM SPA je cítit vášeň pro krásu a zájem o klienty.

Spojení lékařky Aleny Pallové a bývalé modelky Romany Škamlové v IEM SPA není jen o profesionálním partnerství, ale také o přátelství a společném přesvědčení, že každý z nás si zaslouží cítit se krásně a zdravě. Jejich přístup k péči o klienty je propojen s láskou k tomu, co dělají. Jsou ochotné jít nad rámec, aby dosáhly maximální spokojenosti klienta.

Alena Pallová, Romana Škamlová
Zdroj: IEM SPA

Vztah, který jsem si vybudovala s majitelkami IEM SPA, je pro mě velmi osobní. Jsou to nejen podnikatelky, ale také přítelkyně, které mě inspirují svou oddaností a profesionalitou. Společně jsme už dosáhly mnoha cílů a stále se vzájemně podporujeme v každém směru.

Lékařka Alenka Pallová, která se po obrovském úspěchu své estetické kliniky IEM v Pezinku rozhodla stát také spoluzakladatelkou IEM SPA v Bratislavě, přináší do tohoto krásného místa své vědomosti a odbornost v oblasti krásy a zdraví. Její lékařské pozadí umožňuje klientům IEM SPA cítit se sebevědomě a důvěřovat v odbornost služeb. Alenka je nejen lékařkou, ale také zastánkyní přístupu ke kráse a relaxu jakožto důležitým aspektům zdraví a pohody.

Romana Škamlová, známá jako miss Slovensko, modelka a krásná žena s velkým srdcem, přináší do IEM SPA svou vášeň pro krásu a sebevědomí. Její životní příběh sice začal na pódiu krásy, ale pokračoval studiem managementu, ze kterého má doktorát. Romana je dnes špičkovou manažerkou, jejíž úlohou je řídit chod celé společnosti. Věří, že krása není jen vzhled, ale také sebeúcta a síla, které má každá žena ve svém nitru. Její přítomnost v IEM SPA vyvolává v klientkách pocit inspirace a podpory na cestě k sebevědomí. Zaměstnanci, obchodní partneři či dodavatelé oceňují její byznysové schopnosti, díky čemuž se klinika IEM SPA stále posouvá dopředu a roste její potenciál a hodnota.

Alena Pallová, Romana Škamlová
Zdroj: IEM SPA

Co mě na IEM SPA nejvíce okouzlilo, je jedinečný přístup k péči o klienty. Nabízí širokou škálu služeb a produktů, které splňují různé potřeby zákazníků a nenabízí je nikdo jiný na slovenském trhu ani v blízkém zahraničí. Jde o jedinečnou neinvazivní kliniku, která se za pět let působení dostala na úplnou špičku ve svém segmentu. Po úspěchu v Bratislavě se v blízké budoucnosti otevře IEM SPA v Praze a postupně v dalších světových městech. Jestli hledáš místo, kde můžeš relaxovat a důkladně se postarat o své tělo a duši, IEM SPA je místo, které doporučuji. Profesionální přístup a krásné prostředí ti umožní cítit se speciálně a odpočatě. 

V IEM SPA jde o víc než jen o krásu, jde o skutečný vztah s klienty a péči o ně. Jsem šťastná, že jsem součástí tohoto krásného světa, a už teď se těším, kdy do IEM SPA opět zavítám.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gabriela Ruman FashionTV (@gabrielarumanofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse