Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň
Missoni
Zdroj: MR PORTER

Missoni Crochet-Knit Nylon Backpack  –  850 € 

Pokud preferuješ batohy, pak pro tebe máme zajímavý tip v podobě modelu z dílny italské značky Missoni, který neuvidíš v ulicích tak často, jako například kousky s logem Louis Vuitton či MCM.

Batoh Missoni byl uháčkován v Itálii s asymetrickými proužky v různých odstínech, díky čemuž je okamžitě rozpoznatelný. Je vyroben z vlny a odolného nylonu, má spoustu kapes na uspořádání základních věcí i přihrádku na notebook. Cena na úrovni 21 tisíc korun je přímo úměrná použitým materiálům, ruční práci a jménu populární značky.

Lemaire
Zdroj: MR PORTER

Lemaire Croissant Small Leather Messenger Bag  –  940 €

První polovinu seznamu uzavíráme originálním modelem „pošťácké“ tašky od pařížské značky Lemaire, která je na trhu od roku 1992 a nabízí nadčasovou módu pro obě pohlaví.

Designérský tým Lemaire si připravil chuťovku pro muže, kteří neberou high fashion příliš vážně, jelikož taška připomíná chutné malé pečivo. Croissant je vyroben z jemné nappa kůže, která věkem získá atraktivní patinu a je dostatečně praktická pro každodenní nošení do školy nebo práce.

Pokud tě nezaujalo provedení ve světlém odstínu, v nabídce online obchodu MR PORTER najdeš také tmavě zelenou verzi za stejnou cenu – přibližně 23 tisíc korun.

Doporučeno
Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun 19. října 2023 17:00
Prada
Zdroj: Prada

Prada Re-Nylon & Saffiano Leather Tote Bag  –  1 600 €

Místo v seznamu si našel také módní dům Prada, a to díky modelu velké tašky v nadčasovém černém provedení, který budeš milovat léta.

Taška je vyrobena z inovativního materiálu Re-Nylon a vyniká elegantním designem. Její kompaktní silueta je zvýrazněna jemným lemováním z kůže Saffiano. Jedná se o známý materiál společnosti Prada, který je synonymem luxusu a ztotožňuje se s tradiční italskou výrobou koženého zboží. Ikonické trojúhelníkové logo zdobí prostor na přední části mezi rukojetí.

Tento sofistikovaný doplněk je skvělou volbou pro každodenní nošení notebooku i na prodloužený víkend. Cena je zhruba 39 500 korun.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse