Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň
Loewe
Zdroj: MR PORTER

Loewe Goya Messenger Bag  –  1 900 €

Španělský módní dům Loewe patří mezi nejžhavější značky posledních sezon, a to i díky návrhům luxusních kabelek, respektive tašek.

Kreativní ředitel Jonathan Anderson společně se svým designérským týmem při tvorbě návrhu této mužské tašky přes rameno vyměnil kůži za odolnou tkaninu a výsledek stojí za to. Model Loewe Goya je kromě toho vycpaný peřím, takže působí měkce a nadýchaně. Má popruh s logem, koženou podšívku a praktickou kapsu na zip, do které se ti vejde vše, co potřebuješ během dne.

Koupíš ho přes online obchod MR PORTER za cenu těsně pod 47 tisíc korun, což není málo, ale po letech nošení zjistíš, že nešlo o vyhozené peníze.

Goyard
Zdroj: Goyard

Goyard Belvédère MM Bag  –  cca 50 tisíc korun

Pokud toužíš po tašce s ikonickým monogramem Goyard, nemusíš chodit do nejbližšího obchodu v Paříži a čekat několik hodin ve frontě. Stačí, když pošleš formulář na oficiální stránce, a kterýkoli model můžeš mít doma do dvou dnů. Co považujeme za problém, je poštovné ve výši dvou tisíc korun.

Naše srdce si získala taška Belvédère MM v khaki zeleném provedení s charakteristickými prvky včetně motivu monogramu. Taška je díky svému crossbody popruhu a bezpečnému uzavírání ideální pro mnohé příležitosti. Nabízí vnější a vnitřní kapsy, a je tedy velmi pohodlná i na organizaci.

V této limitované edici pro rok 2023 je taška Belvédère PM k dispozici v nové exkluzivní barvě, která je inspirována barvami lesa a vypadá opravdu unikátně. Pokud bychom si měli vybrat jen jeden kousek ze seznamu, váhali bychom mezi tímto modelem Goyard a taškou Louis Vuitton, kterou najdeš níže. 

Bottega Veneta
Zdroj: MR PORTER

Bottega Veneta Intrecciato Leather Messenger Bag  –  2 100 €

Vedení módního domu Bottega Veneta v čele s kreativním ředitelem Danielem Leem už vymyslelo několik provedení své charakteristické vazby Intrecciato – a nestydíme se přiznat, že nás pokaždé okouzlili jiným způsobem.

Taška přes rameno je utkána z proužků hladké kůže a sestává ze dvou kapes na zip, do kterých se vejdou tvé každodenní potřeby včetně smartphonu, peněženky a dalšího. Obzvlášť v černém provedení jde o neodolatelný kousek, který posune každý tvůj outfit na zcela nový level. Překážkou může být cena, která přesahuje částku 50 tisíc korun.

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton

Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55  –  2 200 €

Seznam nejlepších mužských tašek a batohů uzavíráme ikonickým modelem zavazadel od nejznámějšího módního domu.

Taška Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55 je produkt, který máme ve svém wishlistu již několik let. Je vyrobena z kombinace odolné tkaniny (tělo) s monogramem LV a z kůže (popruhy a lemování) a nabízí dostatečné množství prostoru. Je prostorná a flexibilní, ale zároveň stylová a odolná vůči nárazům. Díky bezpečnému dvojitému zipu a visacímu zámku je tato taška ideálním společníkem do letadla.

Pokud tě model Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55 zaujal, navštiv nejbližší obchod ve svém okolí (Praha, Budapešť, Vídeň) a doplň svůj šatník o tuto luxusní tašku na celý život.

Doporučeno
Pharrell Williams je mistrem mužské módy. Toto je jeho 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů Pharrell Williams je mistrem mužské módy. Toto je jeho 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů 6. října 2023 10:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse