Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2023 10:00
Čas čtení 5:06
Richard Balog

Pharrell Williams je mistrem mužské módy. Toto je jeho 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů

Pharrell Williams je mistrem mužské módy. Toto je jeho 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů
MÓDA MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Jeden z pěti nejstylovějších mužů tohoto tisíciletí tě naučí, jak se obléct tak, aby ses za to nikdy nemusel stydět.

Přestože Pharrell Williams vypadá, jako kdyby nestárl, v oblasti módy se neustále vyvíjí a i ve věku 50 let experimentuje s novými styly, přičemž stále vypadá jako bůh.

Tento multitalentovaný hudební producent, rapper, umělec, návrhář, ale i aktivista je mistrem mužské módy, ale nikdy se nebál fušovat ani do stylů a barev ženské módy –⁠ a to ať už mluvíme o jeho sbírce kabelek Hermès Birkin, výběru luxusních šperků a doplňků, nebo modelech oblečení od módního domu Chanel.

Vybrali jsme 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů Pharrella Williamse za poslední roky, ve kterých, jak věříme, najdeš vhodnou inspiraci. Co nás baví nejvíc, je fakt, že v případě kreativního ředitele pro mužskou módu v Louis Vuitton jsou skvělé i outfity, v nichž vystupoval před dvaceti lety.

Doporučeno
Video: Debutová kolekce Pharrella Williamse pro Louis Vuitton je velkolepá. Spojuje moderní prvky s tradicí módního domu Video: Debutová kolekce Pharrella Williamse pro Louis Vuitton je velkolepá. Spojuje moderní prvky s tradicí módního domu 21. června 2023 10:15

Konzistentnost jako klíč k úspěchu

Pharrell Williams
Zdroj: James Devaney/WireImage

Co odlišuje skutečné módní ikony od sezónních „trendsetterů“, je konzistentnost. Pharrell Williams se obléká dobře od začátku své kariéry. Takhle přišel oblečený na Dolce & Gabbana Ultimate Hollywood Party v New Yorku v roce 2003. Pokud sleduješ dění kolem high fashion i streetwearu, určitě dobře víš, že s tímto outfitem by zabodoval i v současnosti. Široké cargo kalhoty zahalené do zelené kamufláže a barevné tenisky BAPE STA™ od Williamsova dobrého přítele NIGA v kombinaci s černou bundou Star Trak a se zlatým přívěskem stále vypadají fresh.

Pharrell Williams, NIGO, Jacob Arabo
Zdroj: Djamilla Rosa Cochran/WireImage for SYNDICATE

NIGO, Jacob Arabo a Pharrell Williams na oslavě prvního výročí obchodu A Bathing Ape®, který založil první jmenovaný návrhář, v New Yorku v roce 2006. Klenotník Arabo není na fotografii náhodou, jelikož pro oba vyrobil zlaté přívěsky se spoustou diamantů, které mají na krku a jsou považovány za jedny z nejlepších šperků vyrobených na míru v historii tohoto segmentu.

Ikonické náhrdelníky včetně přívěsku s podobiznou členů skupiny N.E.R.D nebo s logem Williamsových oděvních značek Billionaire Boys Club a ICECREAM byly v dražbě v aukčním domě JOOPITER, který multitalentovaný umělec založil v říjnu 2022, a mezi novými majiteli šperků najdeme jména jako Drake, Kid Cudi, Kim Kardashian, Lil Durk nebo Frank Ocean. Vydražená částka za doplňky z osobní sbírky Pharrella Williamse činila 5,25 milionu dolarů, jak uvádí Insider.

Další skvělý důkaz toho, jak Williams předběhl dobu. 

Najdi inspiraci v těchto outfitech a za svůj styl se nikdy nebudeš muset stydět

Pharrell Williams
Zdroj: Johnny Louis/FilmMagic

Skateboard P moc dobře ví, jak se obléct, o čemž nás přesvědčil i tímto skvělým outfitem z koncertu na Floridě v roce 2014, kdy na pódiu vystoupil v tmavě modré mikině s grafickým motivem přes záda od vlastní značky Billionaire Boys Club, vyhrnutých riflích s vintage efektem, ve kterých měl založený výrazný šátek, a v legendárním modelu pracovní obuvi Timberland v jedinečném modrém provedení s lesklou povrchovou úpravou. Highlightem je růžový klobouk, který celému outfitu dodal punc extravagance.

Pharrell Williams, Chanel
Zdroj: Pascal Le Segretain/Getty Images

Padesátiletý umělec patřil mezi přátele zesnulého návrháře Karla Lagerfelda, který Williamse obsadil i do pozice modela na přehlídce kolekce Chanel Collection des Metiers d'Art 2016/2017. Mezi pozvanými hosty se prošel v elegantní siluetě, které dominovaly kabát s výraznou texturou, bílé kožené boty a dlouhý perlový náhrdelník.

Pharrell Williams
Zdroj: Marc Piasecki/GC Images

Jeden ze svých nejodvážnějších outfitů předvedl Pharrell Williams na známém náměstí Place Vendome v Paříži. Do ulic francouzské metropole vyšel v bílé kožené bundě s kontrastním motivem kostí od značky Vansom, pod kterou měl oblečený dlouhý žlutý svetr v grunge stylu. Skvělý výběr padl také na džíny s dírami a patchworkem, černou pracovní obuv s bílými tkaničkami a krátkou čepici.

Jen málo mužů v showbyznysu má takový cit pro jedinečné kombinace jako kreativní ředitel pro mužskou módu v Louis Vuitton.

Pharrell Williams
Zdroj: John Shearer/Getty Images

Pharrell Williams vystupuje jen zřídka, ale když už ano, tak to stojí za to. Na předávání hudebních cen Billboard Music Awards 2018 v Las Vegas předvedl skvělou show ve velmi zajímavém a originálním outfitu. Hvězdný interpret vsadil na nepřehlédnutelný vrchní díl s motivem květin v kombinaci se saténovými šortkami od značky Human Made a s pracovními botami ve světle hnědém provedení. Zbytek outfitu tvořily custom sportovní brýle a série šperků včetně hodinek.

Doporučeno
Pařížský týden módy: Pharrell Williams ukázal tašku Louis Vuitton za 1 milion dolarů Pařížský týden módy: Pharrell Williams ukázal tašku Louis Vuitton za 1 milion dolarů 25. června 2023 18:00
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse