Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2023 18:00
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Pařížský týden módy: Pharrell Williams ukázal tašku Louis Vuitton za 1 milion dolarů

MÓDA
Uložit Uložené

Kreativní ředitel francouzského módního domu ukázal unikátní cestovní tašku Speedy z kolekce jaro/léto 2024.

Pharrell Williams má za sebou úspěšnou debutovou přehlídku pro Louis Vuitton a nyní si užívá pařížský týden módy ve společnosti rodiny. S manželkou Helen Lasichanh a synem Rocketem navštívil show módního domu Dior Homme a kromě jedinečných slunečních brýlí s diamanty od Tiffany & Co. ukázal cestovní tašku Speedy z kolekce jaro/léto 2024, která má údajně hodnotu 1 milion dolarů, píše Highsnobiety.

Taška s podtitulem „Millionaire“ ukazuje úroveň luxusu, kterou má nový kreativní ředitel přinést do legendárního módního domu.

Pharrell Williams, Louis Vuitton
Zdroj: Getty Images/Dave Benett

Přestože o Pharrellově tašce „Millionaire“ Speedy není mnoho známo, mělo by jít o jedinečný produkt, který byl vyroben ručně v jednom z experimentálních ateliérů společnosti Louis Vuitton. Tělo tašky je z krokodýlí kůže ve žlutém barevném provedení s převráceným bílým monogramem a hnědými akcenty, zatímco popruhy a funkční prvky pro přizpůsobení nošení, jako například přezky či hrubý řetěz s kubánským vzorem článků, jsou ze žlutého zlata. Design tašky dotváří visací zámek „LV“ osazený diamanty VVS pavé.

Prohlédni si video, na kterém Williams ukazuje detaily své tašky Louis Vuitton Speedy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Highsnobiety Style #HSStyle (@highsnobietystyle)

Domů
Sdílet
Diskuse