Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Pharrell Williams je mistrem mužské módy. Toto je jeho 15 nejlepších a nejodvážnějších outfitů
Pharrell Williams
Zdroj: Astrid Stawiarz/WireImage

Pharrell Williams tě přesvědčí o tom, že růžová barva patří také do mužského šatníku. Rodák z Virginia Beach přišel na slavnostní večeři módního domu Chanel v Miami zahalený do elegantního ženského kabátu z dílen francouzské ikony, pod kterým měl černé triko s vintage efektem od značky Human Made. Zpod rukou japonského návrháře Niga pochází také klasická kšiltovka, zatímco oválné sluneční brýle jsou značky Chanel.

Pharrell Williams, Met Gala 2021
Zdroj: John Shearer/WireImage

Akce Met Gala je zárukou jedinečných outfitů, o čemž nás v roce 2021 přesvědčili i Pharrell Williams s manželkou Helen Lasichanh. Celebritní pár předstoupil před fotografy v Metropolitním muzeu v New Yorku ve stejných, na míru vyrobených modelech oblečení z dílen módního domu Chanel. Westernový vzhled skvěle vystihl téma galavečera –⁠ In America: A Lexicon of Fashion.

Williams i Lasichanh vypadali božsky v černých kouscích s kontrastními bílými obrysy, které doplnili o zlaté šperky, respektive náhrdelníky a kovbojské boty se zlatou špičkou.

Pharrell Williams, Kenzo
Zdroj: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Pharrell Williams několikrát označil Niga za svého celoživotního mentora a podporu japonskému návrháři vyjádřil také na jeho debutové přehlídce pro módní dům Kenzo na pařížském týdnu módy v lednu 2022.

Autor řady hitů včetně skladeb jako Happy nebo Get Lucky předstoupil před fotografy v dlouhé zelené bundě s kožešinovou kapucí a čtverečkovanou podšívkou, pod kterou měl oblečené tričko s grafickým motivem Human Made. Zbytek outfitu tvořily tmavě modré džíny, baret a custom sluneční brýle Tiffany & Co. v hodnotě nového auta.

Pharrell Williams, Balenciaga
Zdroj: Gotham/GC Images

Jeden ze svých nejodvážnějších outfitů ukázal Skateboard P v ulicích New Yorku před přehlídkou módního domu Balenciaga v prostorách burzy. Oblékl si obrovskou MA-1 leteckou bundu s prošíváním v superzkráceném střihu, klasické džíny a tenisky Balenciaga Triple S v úpravě od společnosti Adidas Originals. Fresh outfit zdůraznil futuristickými slunečními brýlemi s černým rámem a šperky včetně hodinek Richard Mille.

Pharrell Williams
Zdroj: Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

V nastoleném trendu pokračoval Williams v průběhu celého roku 2022, aby na 65. ročníku předávání hudebních cen Grammy v Los Angeles v únoru 2023 předvedl tento skvostný outfit jako vystřižený ze šedesátých let.

Držitel 13 sošek Grammy se na červený koberec postavil v prošívané kožené soupravě v nepřehlédnutelném červeném provedení a v hnědé kožešinové bundě. Prim hrály detaily v podobě doplňků –⁠ custom sluneční brýle s drahokamy, zlaté a diamantové šperky či baseballová kšiltovka Human Made.

Doporučeno
Pharrell Williams je novým hlavním designérem pánského oblečení Louis Vuitton Pharrell Williams je novým hlavním designérem pánského oblečení Louis Vuitton 14. února 2023 19:48
Pharrell Williams, Moncler
Zdroj: Dave Benett/Getty Images for Moncler

Svého sportovního ducha odhalil Pharrell Williams na přehlídce oděvní společnosti Moncler v Londýně. Před fotografy předstoupil zahalený do modelů s logem Moncler, které doplnil o trailovou obuv Adidas Originals x Humanrace a tašku přes rameno s monogramem Louis Vuitton. Ani v tomto případě nevynechal své oblíbené sluneční brýle s drahokamy.

Pharrell Williams
Zdroj: Edward Berthelot/Getty Images

Pharrell Williams zavítal také na poslední přehlídku módního domu Dior v Paříži. Na sobě měl tmavomodrou čepici s velkým bílým vyšívaným vzorem, stříbrno-zlaté sluneční brýle s malým kruhem od značky Louis Vuitton, zlatý řetízkový náhrdelník, tmavomodrou džínovou košili s malým pestrobarevným vyšívaným vzorem na knoflíky Louis Vuitton, odpovídající modré džíny s malým vzorem z dílen Louis Vuitton, zlaté a diamantové náramky, zlaté prsteny, bílé tričko, černé boty Louis Vuitton, velkou koženou tašku LV Keepall se vzorem krokodýla za přibližně 1 milion dolarů a v neposlední řadě hrnek na kávu s monogramem francouzského módního domu.

Pharrell Williams
Zdroj: Gotham/GC Images

Pharrell Williams se dokonale sžil se svou pozicí kreativního ředitele pro mužskou módu v Louis Vuitton a svému zaměstnavateli dělá nejlepší reklamu všude, kam přijde.

Jinak tomu nebylo ani na znovuotevření newyorského obchodu klenotnického domu Tiffany & Co. (sesterská společnost z portfolia LVMH) v dubnu. Na Manhattan dorazil v kožené motorkářské bundě, kterou pokrýval ikonický monogram LV, v barevném pleteném svetru, kožených kalhotách ve zvonovém střihu a hnědých kožených teniskách na vysoké podrážce. Outfit dotvořil luxusními doplňky –⁠ kabelkou přes rameno ve tvaru kachny Louis Vuitton, zlatými prsteny a náušnicemi či originálními slunečními brýlemi.

Pharrell Williams, Louis Vuitton
Zdroj: Aurelien Meunier/Getty Images

Na závěr seznamu jsme vybrali Williamsův outfit z debutové přehlídky pro Louis Vuitton, když na molo, respektive na most Pont Neuf, vyšel v obleku s digitálním armádním vzorem, který doplnil o kšiltovku se stejným motivem a boty na vysoké podrážce.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse