Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2023 19:48
Čas čtení 0:24
Florián Meričko

Pharrell Williams je novým hlavním designérem pánského oblečení Louis Vuitton

Pharrell Williams je novým hlavním designérem pánského oblečení Louis Vuitton
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tato pozice zůstala po předčasné smrti Virgila Abloha neobsazená.

Už je to oficiální. Známá luxusní značka Louis Vuitton jmenovala populárního amerického hudebníka Pharrella Williamse hlavním designérem pánského oblečení. Informoval o tom portál Highsnobiety.

Mluvčí společnosti LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, mateřské společnosti Louis Vuitton, nejdříve odmítl spekulace o spolupráci s americkou hvězdou komentovat. Značka ale nakonec informace oficiálně potvrdila.

Tato pozice zůstala neobsazená od předčasné smrti Virgila Abloha v listopadu roku 2021. Média očekávají oficiální oznámení již brzy, protože Pietro Beccari převzal 1. února pozici generálního ředitele módní společnosti. Společně s ním se očekávají velké změny uvnitř firmy. Nahradil tým Michaela Burkeho, který strávil 10 let v čele největší luxusní značky na světě.

Doporučeno
Břicho ven. Rihanna jako ikona těhotenské módy bourá tradiční představy Břicho ven. Rihanna jako ikona těhotenské módy bourá tradiční představy 14. února 2023 13:00
Pharrell Williams
Zdroj: Flickr/Thomas Hawk/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse