Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2023 12:30
Čas čtení 1:03
Ondřej Mrázek

Tvůrce Simpsonových reaguje na kauzu se škrcením Barta. Fanouškům poslal jasný vzkaz

Tvůrce Simpsonových reaguje na kauzu se škrcením Barta. Fanouškům poslal jasný vzkaz
Zdroj: 20th Television
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY SIMPSONOVI
Uložit Uložené

Časy se změnily, ale některé věci zůstanou. Fanoušci jednoho z nejdelších running gagů v historii Simpsonových si můžou zase oddychnout.

Je to zhruba týden, co se internetem začala šířit zpráva, že Simpsonovi vyřazují jeden ze svých nejdéle běžících running gagů se škrcením Barta. Původní informace přitom vznikla tak, že v jedné z posledních epizod seriálu Homer prohlásil něco ve smyslu, že se časy změnily a on už tohle nedělá.

Doporučeno
„Časy se změnily.“ Homer v novém díle Simpsonových vysvětluje, proč už nikdy nebude škrtit Barta „Časy se změnily.“ Homer v novém díle Simpsonových vysvětluje, proč už nikdy nebude škrtit Barta 7. listopadu 2023 12:42

Na první dobrou takové vyjádření dávalo celkem smysl, a navíc znamenalo, že tvůrci seriálu přece jen své postavy někam posouvají. Jenže krátce poté, co články o „woke“ Homerovi začaly plnit éter a někteří zapřisáhlí fandové žluťásků ze Springfieldu vyrazili do další bitvy v zákopech kulturních válek, se tvůrci seriálu sami chopili slova, aby vše uvedli na správnou míru.

Nejprve producenti skrze server Variety zveřejnili kresbu, na které Homer škrtí Barta se slovy „Ty jeden mrňavej clickbaitující!“, což samo o sobě stačilo na to, aby leckteré weby začaly vydávat korekce. Následně pak vše potvrdil i samotný spoluautor Simpsonových James L. Brooks.

Ten v rozhovoru pro People.com uvedl, že se nic měnit nebude. „Nic se nezkrotí. Nic, nic, nic. Bude dál škrcen – pokud pro to chcete použít tento hrozný výraz. A jeho otec ho bude i nadále milovat svým specifickým způsobem,“ ubezpečil fanoušky veterán televizní tvorby.

Doporučeno
VIDEO: Netflix ukázal animovaný film ze světa Zaklínače. Dabovat v něm budou herní Geralt a seriálová Yennefer VIDEO: Netflix ukázal animovaný film ze světa Zaklínače. Dabovat v něm budou herní Geralt a seriálová Yennefer 12. listopadu 2023 12:12

Zdá se tedy, že časy se změnily, ale některé věci zůstanou. Ačkoliv jak si správně všimlo IGN, Homer ve skutečnosti neškrtil Barta už pěkně dlouho. Naposledy k tomu došlo ve 31. sérii, která běžela v televizi v roce 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse