Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2023 13:00
Čas čtení 3:57
Radim Šlechta

Marvel a Robert De Niro mizí z Netflixu. Známe filmy, které si můžeš pustit jen do konce listopadu

Marvel a Robert De Niro mizí z Netflixu. Známe filmy, které si můžeš pustit jen do konce listopadu
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Vybrali jsme filmy, které končí na Netflixu a neměly by ti utéct.

Brouzdáš nekonečnou nabídkou Netflixu a máš větší rozhodovací paralýzu než u regálu s těstovinami? Máme pro tebe dobrou, ale i špatnou zprávu. Připravili jsme pro tebe tipy na filmy, které by ti na VOD službě neměly utéct. To je ta dobrá. Horší je, že se na Netflixu ohřejí jenom do konce listopadu.

Filmy ze seznamu níže vyřadí streamovací platforma z nabídky, není tedy důvod ztrácet čas.

Pokud tě filmy nezaujaly, můžeš si projet některé z našich pravidelných výběrů z VOD. Všechny je najdeš v rubrice Co si pustit o víkendu


Spider-Man: Paralelní světy (2018)

Kreslená filmová série o Spider-Manovi ukazuje, že Peter Parker rozhodně není jediný, natož nejlepší Spidey. První díl vypráví origin story Milese Moralese, jehož podobně jako Petera kousne zvláštní druh pavouka, který mu dá nadlidské schopnosti.

Miles brzy zjistí, že není jediný, kdo má zvláštní nadání, a že existuje ohromné množství paralelních světů a každý z nich má svého Spider-Mana. A co víc, soudržnost těchto vesmírů je v ohrožení. První díl řady brzy opustí Netflix a ty by sis ho neměl*a nechat ujít. Jde o originální, vizuálně strhující dílo se skvělým soundtrackem a pravděpodobně o jeden z nejlepších filmů s marvelovským hrdinou.

Into the spiderverse
Zdroj: Sony
Délka filmu: 1 hodina 57 minut
Režie: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Předloha: Stan Lee, Steve Ditko
Scénář: Phil Lord, Rodney Rothman
Hrají: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, Zoë Kravitz


Spider-Man: Homecoming (2017)

U Marvelu ještě chvíli zůstaneme a nevzdálíme se ani od Spideyho. Jenom se vrátíme k Peteru Parkerovi, konkrétně tomu v podání Toma Hollanda. Spider-Man: Homecoming je jeho prvním samostatným filmem poté, co se britský herec objevil ve snímku Captain America: Civil War. Navíc pochází z toho období Marvelu, kdy ještě nebyl téměř zcela vyšumělý.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Peter se ve snímku musí víc sžít se svou superhrdinskou identitou, postavit se Vulterovi (Michael Keaton) a ukázat, že se mladý Spidey může stát právoplatným členem Avengers. Spider-Man: Homecoming je zábavný, vtipný, a pokud máš rád*a komiksy, nebudeš se u něj nudit.

spider-man
Zdroj: Sony Pictures
Délka filmu: 2 hodiny 13 minut
Režie: Jon Watts
Předloha: Stan Lee, Steve Ditko
Scénář: John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Erik Sommers, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna
Hrají: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse