Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Marvel a Robert De Niro mizí z Netflixu. Známe filmy, které si můžeš pustit jen do konce listopadu


Zodiac (2007)

Pokud jsi tuhle klasiku od Davida Finchera ještě neviděl*a, měl*a bys to hodně rychle napravit. Režisér je v budování napětí prostě skvělý a v Zodiacovi to ukazuje dokonale. 

Cynický thriller vypráví o doposud nevyřešeném případu jednoho z nejzáhadnějších vrahů moderních dějin. Ve filmu uvidíš, jak se jeho příběhem zabývají dva novináři a dostávají se až na hranici totální posedlosti. Sbírají důkazy, shromažďují fakta a znovu a znovu zkoumají tajemstvím zahalené případy, jen aby se jejich bádání ukázalo jako marné. 

zodiac
Zdroj: Warner Bros. Pictures Co.
Délka filmu: 2 hodiny 37 minut
Režie: David Fincher
Předloha: Robert Graysmith
Scénář: James Vanderbilt
Hrají: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr., Brian Cox, John Carroll Lynch, Richmond Arquette, Chloë Sevigny, John Getz


Snídaňový klub (1985)

Snídaňový klub dnes už patří mezi naprosté klasiky a dokáže tě dobře přenést do života na amerických gymplech během 80. let. Vypráví o poměrně nesourodé partičce studentů a studentek, která musí kvůli svým prohřeškům zůstat po škole.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Právě tam postupně zjišťují, že mají mnoho společného, a poznávají se jak navzájem, tak i každý sám sebe. Snídaňový klub je hřejivý, milý a dobrosrdečný film, který má ale velkou generační hodnotu a problémy dospívání, o nichž mluví, jsou aktuální i po letech.

Délka filmu: 1 hodina 37 minut
Režie: John Hughes
Scénář: John Hughes
Hrají: Emilio Estevez, Paul Gleason, Anthony Michael Hall, Judd Nelson, Molly Ringwald, Ally Sheedy, John Hughes, John Kapelos, Ron Dean
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse