Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. listopadu 2023 7:00
Čas čtení 0:48
Karolína Fejtová

P. Diddy a Cassie se dohodli v soukromí, obvinění ze znásilnění a týraní soud řešit nebude

OSOBNOSTI RAP
Uložit Uložené

Zpěvačka Cassie a její bývalý partner Sean Combs, známý také jako P. Diddy, se den poté, co na něj podala žalobu, dohodli na mimosoudním vyrovnání.

Zpěvačka Cassie, celým jménem Casandra Ventura, ve čtvrtek obvinila Diddyho ze znásilnění a týraní. V průběhu jejich desetiletého vztahu došlo například k úderům pěstmi, bití nebo kopání. Podmínky mimosoudního vyrovnání, ke kterému došlo hned v pátek, nebyly zveřejněny.

Doporučeno
Muskova kosmická loď explodovala osm minut po startu. SpaceX se nepovedl ani druhý testovací pokus Muskova kosmická loď explodovala osm minut po startu. SpaceX se nepovedl ani druhý testovací pokus 18. listopadu 2023 16:17
Sean Combs aka Diddy.
Sean Combs aka Diddy. Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

„Chci poděkovat své rodině, fanouškům a právníkům za jejich neochvějnou podporu,“ cituje Cassie NBC News. Cassie ve federální žalobě podané v New Yorku dále uvedla, že jí Combs podával drogy, nutil ji k sexu s mužskými prostituty a natáčel ji při tom.

Její právník Douglas Wigdor řekl, že byla silná, když se žaloba dostala na veřejnost, a že by za to měla být pochválena. „Po letech mlčení a temnoty jsem konečně schopna vyprávět svůj příběh a promluvit jménem svým i ve prospěch dalších žen, které ve svých vztazích čelí násilí a zneužívání,“ cituje Deník N Casandřino prohlášení.

Rapper znění žaloby popřel. „Posledních šest měsíců byl pan Combs vystaven vytrvalému požadavku paní Ventury na 30 milionů dolarů pod pohrůžkou napsání poškozující knihy o jejich vztahu, což jednoznačně odmítl jako zjevné vydírání. Přestože paní Ventura svou původní hrozbu stáhla, uchýlila se nyní k podání žaloby plné nepodložených a nehorázných lží, jejímž cílem je pošpinit pověst pana Combse a získat peníze,“ řekl Combsův právník deníku New York Times.

Domů
Sdílet
Diskuse