Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nechceš vypadat jako sněhulák? Máme pro tebe tipy, jak boostnout zimní look

Svetr

Co by to bylo za zimu, kdyby se obešla bez svetru. Zahřeje, je cozy a vypadá naprosto skvěle. Tato OG klasika nebude v rámci zimní oděvní výbavy snad nikdy opomenuta. 

Svetr.
Svetr. Zdroj: Propagační materiál/Zalando

Vesta

Nejenže je univerzálním doplňkem, ale i funkční mezivrstvou. Vesta je přesně tím oděvem, který tvoří jeden z nejlepších efektů vrstvení. Může být viditelná pod svrchním oděvem a současně odhalovat oblečení, které je pod ní. 

Vesta.
Vesta. Zdroj: Propagační materiál/Zalando

Sukně

Sukni nemusíš nosit jen během léta, svůj účel dokáže splnit i v zimě. Samozřejmě je lepší se při výběru zaměřit na hřejivé materiály, jako je vlna, a chladivé tkaniny nechat stranou. Vyhnuli bychom se také minisukním a raději zvolili dlouhé nebo midi varianty, které působí sofistikovaněji a lépe chrání před chladem. 

Sukně.
Sukně. Zdroj: Propagační materiál/Zalando

Silonky

Zmiňovanou sukni nezapomeň doplnit silonkami nebo punčochami. Kalhoty jsou jistě taky volbou, která se těší velké oblibě, my se však přikláníme k barevným silonkám. Tento piece už dávno není tabu součástí looku, která by záměrně neměla jít vidět. Ať už budou šíleně barevné, nebo vzorované, rozhodně by měly být viditelnou složkou outfitu. 

Barevné silonky.
Barevné silonky. Zdroj: Propagační materiál/Zalando

Chunky boots

Pokud chceš mít chodidla jako v peřině, neváhej sáhnout po chunky boots. Moon Boot nebo Ugg si sice vysloužily označení jako tzv. ugly obuv, my s tímto názorem však silně nesouhlasíme. Palec nahoru dáváme i faux fur botám ve stylu yettiho, jejichž poptávka v současnosti také raketově stoupá. 

Moon Boot.
Moon Boot. Zdroj: Propagační materiál/Zalando
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse