Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2023 15:44
Čas čtení 0:39
Anna Vondráková

Dojemná slova Justina Biebera. Podívej se, co popřál své manželce Hailey k narozeninám

ZAHRANIČÍ JUSTIN BIEBER SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Justin Bieber na svém profilu na instagramu sdílel video a přání pro Hailey.

„Všechno nejlepší, můj život je díky tobě úžasný.“ Takový popisek nese nejnovější příspěvek na profilu zpěváka. „Jsem ten šťastlivec, který tě získal,“ dodává. Jedná se o krátké černobílé video, kde pár sdílí polibek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber)

Pár letos v září oslavil páté výročí. V rozhovoru pro GQ Hailey prohlásila, že Justin a jejich psi jsou jejím domovem a že s nimi by mohla žít kdekoliv.

Nedávno také promluvila o rozdílech v jejich stylu oblékání. Ten byl fanoušky často rozebírán na sociálních sítích. „Je to tak vtipné, protože vidím, že o tom mluví tolik lidí,“ řekla a dodala, že Justin je obvykle připraven rychleji. „On si třeba na večeři chce vzít velkou mikinu a já si chci vzít minišaty. Nemůžeme tam sedět a říkat si, kdo si co oblékne.“

Justin není jediný, kdo Hailey popřál. Ke gratulacím se přidala například Kim Kardashian nebo Lorey Harvey. Modelka navíc v příběhu na instagramu sdílela balónky a dort, který dostala od týmu své značky Rhode. 

Domů
Sdílet
Diskuse