Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. prosince 2023 22:59
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Známe vítěze StarDance. Vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V sobotu večer vyvrcholila taneční soutěž StarDance, když hvězdy tančí. O vítězi se rozhodovalo mezi třemi páry, které se protančily do finále.

Mistrem a mistryní parketu XII. ročníku StarDance se stali Dominik Vodička a Darija Pavlovičová. Ti ve finále porazili Evu Adamczykovou s Jakubem Mazůchem a Vavřince Hradilka s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. 

Všichni finalisté v sobotu tančili celkem čtyřikrát. Latinu, standard, freestyle (volný styl), v druhé části pak páry předvedly tanec, který už porota nehodnotila. Pavlovičová a Vodička tančili sambu (za tu dostali 29 bodů), waltz (30 bodů) a freestyle (29 bodů). Další část, v níž už porota neudělovala body, věnovali současnému tanci.

Páry hodnotila tříčlenná porota, kterou tvořili Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer. Diváci pro své favority hlasovali prostřednictvím SMS.

stardance
Zdroj: Milan Malíček / Právo / Profimedia

K největším favoritům od začátku soutěže patřila snowboardistka Adamczyková, která skončila stříbrná. Ta s Mazůchem tančila rumbu (30 bodů), valčík (30 bodů), salsu (29 bodů) a na závěr paso doble. Ačkoliv od poroty měli nejvíce bodů, o vítězi rozhodli diváci a divačky svými hlasy.

Kajakář Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková zatančili paso doble (27 bodů), tango (29 bodů) a contemporary freestyle (30 bodů). Na konci pak předvedli quickstep.

Taneční soutěž StarDance odvysílala Česká televize poprvé v roce 2006. V show se vždy představuje deset tanečních párů, které tvoří známé osobnosti a profesionální tanečník či tanečnice.

Domů
Sdílet
Diskuse