Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. prosince 2023 10:55
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

Tinder čelí kritice kvůli předplatnému za 11 tisíc korun měsíčně. „Nikdo si to nekoupí,“ vysmívají se lidé

Tinder čelí kritice kvůli předplatnému za 11 tisíc korun měsíčně. „Nikdo si to nekoupí,“ vysmívají se lidé
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k použití
NEWS TINDER ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zaplatil*a bys tolik peněz měsíčně za prémiové členství na Tinderu?

Seznamování je v dnešní době pořádný oříšek. Chápeme to, a jak se zdá, chápe to také Tinder, který se toho rozhodl využít. Svým uživatelům a uživatelkám nově nabízí předplatné Tinder Select, které stojí 499 dolarů měsíčně (zhruba 11 tisíc korun). Najdeš si za tu cenu partnera*partnerku? To není jisté.

Doporučeno
Přemýšlíš, kam se přestěhovat? Toto budou nejrozvinutější země světa v roce 2024, většina je v Evropě Přemýšlíš, kam se přestěhovat? Toto budou nejrozvinutější země světa v roce 2024, většina je v Evropě 19. prosince 2023 7:00

Tinder spuštění prémiového předplatného za 499 dolarů měsíčně avizoval již v září, ale mnozí si mysleli, že to musí být nějaký vtip. Kdo by za swajpování v appce zaplatil takovou sumu? Snad jen blázínek.
 
Ačkoli se na seznamovací aplikaci okamžitě strhla lavina kritiky, rozhodla se ji ignorovat a Tinder Select uvedla v pondělí do provozu. Přidat se mohou pouze ti lidé, kteří obdrží pozvánku a dostanou za to „to nejlepší z Tinderu“, hlásá aplikace. Tím nejlepším je pak možnost zasílat zprávy bez předchozího matche nebo zobrazování nejžádanějších profilů. Zajistí ti taková služba match? Ne.
 
„Nikdo si to nekoupí,“ kritizují seznamovací appku lidé na sociálních sítích. „Jak moc blbě na tom musíš být, abys tohle zaplatil? Prostě si sežeň doprovod,“ přidal se technologický youtuber Marques Brownless. „S 500 dolary můžeš vyrazit do klubu a budeš mít pravděpodobně stejné štěstí, jako kdybys to platil Tinderu,“ píší lidé.
 
Tinder se však kritikou nenechává rozhodit a stojí si za svým. Podle produktového ředitele Marka Van Ryswyka se společnost před spuštěním Select věnovala „rozsáhlým testům a zpětné vazbě“, aby uživatelům a uživatelkám přinesla to nejlepší. Zda za to ale někdo bude ochoten zaplatit, zatím není jisté. 

Anketa:
Koupil*a by sis členství na Tinderu za 11 tisíc korun měsíčně?
V životě ne, hrozná blbost.
Klidně, ale nemám na to prašule.
Proč ne, zkusit se má vše.
V životě ne, hrozná blbost.
86 %
209 Hlasů
Klidně, ale nemám na to prašule.
7 %
16 Hlasů
Proč ne, zkusit se má vše.
7 %
17 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse