Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Co si pustit o víkendu: Gangsterku s Johnnym Deppem, horor o natáčení porna a polskou černou komedii

3. Terapie láskou (Voyo)

Inteligentních romantických komedií bez otravných klišé a sladkých scén s dialogy jako přes kopírák není mnoho. Terapie láskou však do této kategorie rozhodně patří. Koneckonců jde o nejlepší film Davida O. Russella (Tři králové, Fighter). Originální romance s hvězdným hereckým obsazením (Jennifer Lawrence za svůj výkon dokonce získala Oscara) tě dojme i rozesměje. 

4. Veřejní nepřátelé (SkyShowtime)

Nové životopisné drama Michaela Manna Ferrari je právě v kinech, ale ty raději zůstaň doma a podívej se na tento film, který natočil v roce 2009. Je stokrát lepší. Vypráví příběh Johna Dillingera, jednoho z nejznámějších lupičů v historii. Hraje ho Johnny Depp, jeho lásku ztvárnila krásná Marion Cotillard a jeho protivníka, číhajícího s pouty a samopalem, pak skvělý Christian Bale.

5. Desperado (HBO Max)

Pokračování filmu Mariachi a jedna z nejúžasnějších klasik devadesátých let. Antonio Banderas s dlouhými vlasy a nenávistným pohledem masakrující přesilu gangsterů a skvělá Salma Hayek, která se nedobrovolně ocitá v dráze střely. To chceš. Nezáleží na tom, jestli jsi ho viděl*a už nejméně desetkrát, tuhle klasiku si zamiluješ i při opakování.

 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse