Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2024 12:00
Čas čtení 4:50
Tereza Šnajdrová

„Miluju, když mám její chodidla na svých genitáliích.“ Foot fetiš má svoje kouzlo. Poradíme ti, jak ho objevit

„Miluju, když mám její chodidla na svých genitáliích.“ Foot fetiš má svoje kouzlo. Poradíme ti, jak ho objevit
Zdroj: Unsplash/Artem Labunsky/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI ČESKO SEX SEXUALITA
Uložit Uložené

Foot fetiš. Dvě obyčejná slůvka, a přitom tolik obav a předsudků.

Když se řekne sex, každému se vybaví něco jiného. Někdo má rád takzvaný vanilkový sex plný něhy a lásky, jiní upřednostňují dravější a živočišnější milování a další zase touží po sexu ve třech. Sexuální aktivity prostě nemají meze (pokud jsou s konsentem), stejně jako fetiše. Tím nejpopulárnějším je foot fetiš neboli uctívání nohou. Že je to divné? Naopak! Foot fetiš může obohatit tvůj sexuální život.
 
Své o tom ví i Elena, která sdílí domácnost s foot fetišistou. „Když třeba jíme venku a položím mu bosé nohy do klína, vždycky to vede k velmi intenzivnímu sexu,“ popsala. Narovnej své v úžasu pokrčené čelo, zahoď předsudky a dej foot fetiši šanci. Třeba jen těmito řádky.

Doporučeno
„Orgasmus je intenzivnější a výstřik silnější.“ Masáž prostaty ti zajistí božské vyvrcholení. Poradíme ti, jak na to „Orgasmus je intenzivnější a výstřik silnější.“ Masáž prostaty ti zajistí božské vyvrcholení. Poradíme ti, jak na to 21. ledna 2024 14:00

Potěšení z nožiček

Nejdříve si pojďme vysvětlit, co to ten foot fetiš je. Jak již název napovídá, jedná se o sexuální praktiku zaměřující se na nohy, chodidla, prsty na nohou nebo kotníky. Konkrétní preference se prostě mohou lišit člověk od člověka.
 
Někoho třeba vzrušuje pouhý pohled na chodidla, jiné přitahují nalakované nehty či šperky uvázané kolem kotníků a další zase potřebují dotyk. Tím dotykem může být masáž nohou, mazlení se s nimi, jejich laskání, líbání, foot job… Prostě cokoli, co tě jen napadne.
 
Možná tě čtení předchozích řádků vyděsilo, pohoršilo nebo znechutilo. Na odsuzování a obavy honem rychle zapomeň. Foot fetiš je jedním z nejběžnějších fetišů, a jak se říká, sto lidí, sto chutí. Stejně jako má někdo rád rock a jiný pop, někdo zase miluje nohy, zatímco jiné nijak nevzrušují.
 
Jaké jsou tedy důvody toho, že někteří jedinci nohy tolik milují? Tím prvním je biologie – chodidla jsou plná nervových zakončení a nervová zakončení rovná se intenzivnější příjemné pocity při dotýkání se. Právě proto je některým lidem příjemné, když jim jiní s nohama manipulují, lechtají je, třou se o ně nebo je masírují. Legit.
 

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 153543 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Vyzpovídali jsme foot fetišisty: jejich hrátky začínají často čicháním k nohám, ale ne vždy končí foot jobem.
  • Chodidla jsou pro ně přitažlivé jako pro některé třeba prsa.
  • Statistiky: shrnujeme, jak často se foot fetiš v populaci vyskytuje.
  • Poradíme ti tipy, jak můžeš zapojit chodidla do hry i ty.
  • Předplatným podpoříš kvalitní autorskou tvorbu, která vzniká na REFRESHER+. Díky tomu se můžeme důkladně věnovat tématům, jako je sexualita, genderová rovnost, feminismus nebo zdraví. 
Domů
Sdílet
Diskuse