Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. února 2024 9:25
Čas čtení 0:39
Veronika Ábelová

VIDEO: Jan Bendig slaví narozeniny. Popřál mu i Chuck Norris!

VIDEO: Jan Bendig slaví narozeniny. Popřál mu i Chuck Norris!
Zdroj: Wikimedia Commons/ volně k užití
OSOBNOSTI JAN BENDIG
Uložit Uložené

Zpěvák Jan Bendig oslaví 30. narozeniny velkým koncertem v O2 universu. K narozeninám dostal jako překvapení přání od několika slavných osobností, mezi kterými je i Chuck Norris.

Zpěvák Jan Bendig je velkým fanouškem amerických seriálů. To ví i jeho přítel a k jeho 30. narozeninám mu připravil velké překvapení v podobě přání od několika jeho oblíbenců. Videa se mu podařilo sehnat přes známého v Los Angeles, který zastupuje známé osobnosti.

Přání mu nahrál i sám Chuck Norris. „Těch vtipů na legendárního Chucka Norrise jsou tisícovky a já je miluju!“ napsal k videu s blahopřáním na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jan Bendig (@bendigjan)

To ale nebyla jediná gratulace, kterou přijal. Popřály mu i další známé osobnosti jako herečka Brenda Strong, Stan Yanevski, Josh Handerson nebo Harry Jowsey z reality show Too Hot To Handle na Netflixu.

Kromě Chucka Norrise mu velkou radost udělalo přání od jeho oblíbené herečky ze seriálu Krok za krokem Christine Lakin, herečky Lindy Gray nebo Patricka Duffyho ze seriálu Dallas.

Zpěvák své 30. narozeniny oslaví velkým koncertem 16. března v O2 universu. Koncert bude také plný známých osobností, jako jsou například Michal David, Rytmus nebo Monika Bagárová.

Domů
Sdílet
Diskuse