Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
26. února 2024 15:30
Čas čtení 2:05
Sponzorovaný obsah

Pravidla outfitu: Musí být boty a kabelka vždy stejné barvy?

Pravidla outfitu: Musí být boty a kabelka vždy stejné barvy?
Zdroj: CCC
MÓDA FASHION TIPY ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Pokud chcete být dokonale sladěné, je dobré znát několik základních módních pravidel.

Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí! Na následujících řádcích si totiž povíme, jak sladit boty a kabelku, aby byl váš outfit dokonalost sama. Jdeme na to!

Měly by mít kabelka a obuv v jednom outfitu vždy stejnou barvu?

V ideálním případě opravdu platí pravidlo, které říká, že boty a kabelka v jednom outfitu by společně měly ladit. A to není zdaleka všechno. Měly by totiž spolu ladit nejen barvou, ale také svou strukturou. Dále je vhodné, aby vybrané boty a kabelka v jednom outfitu byly nejlépe zhotovené z jednoho materiálu. Díky výše zmíněným módním pravidlům se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým a sourodým dojmem. A o to v módě přece jde! V dnešní době však můžete udělat nějaký ten ústupek.

Boty a kabelka či batoh a jiné doplňky nemusí mít zcela identickou barvu, ale mohou ji mít alespoň podobnou. Dále existují i barvy, které se společně dobře doplňují. Světle modrá a zlatá jsou např. krásným příkladem toho, že boty a kabelka mohou mít odlišnou barvu, a i přesto vám to bude v takto postaveném outfitu slušet. Také můžete do šatníku zařadit bílou a černou barvu. To jsou totiž barvy univerzální, které jsou elegantní a z módy nevychází. Navíc můžete černou obuví doplnit outfit s téměř jakkoli barevnou kabelkou. Obdobně to platí i pro barvu bílou. Ne nadarmo se tyto barvy dobře hodí do tzv. kapsulových šatníků. Černé a bílé doplňky i trendy boty seženete např. v prodejnách CCC. Zde je to s výběrem obuvi a doplňků vždy tzv. sázka na jistotu.

Jaké další barvy můžeme společně kombinovat v letošních trendy outfitech?

Mezi další trendy univerzální barvy, které ještě nebyly zmíněny, můžeme zařadit odstín nude či antracitový. Tyto barvy na obuvi a na doplňcích zkrátka frčí a perfektně se kombinují. Také stříbrná a zlatá barva se spolu mohou kombinovat. Dobré je, když se blyštivé prvky objeví na botách a zároveň na kabelce. Stylová kabelka může disponovat např. lesklou sponou nebo ozdobným blyštivým řetízkem. V takto postaveném outfitu zazáříte, a navíc se stanete nepřehlédnutelnými. Také zlaté nebo stříbrné tašky a boty můžete nakupovat na e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá trendy žena či slečna.

Doporučeno
Známá slovenská influencerka má vlastní kolekci brýlí. Tohle je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková Známá slovenská influencerka má vlastní kolekci brýlí. Tohle je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková 25. dubna 2024 14:30

Abychom to shrnuli, ne vždy musí mít kabelka a obuv stejnou barvu. Stačí, když se na nich objeví jeden společný prvek ve stejném barevném odstínu. Rozhodně ale nekombinujte společně mnoho vzorů a motivů dohromady. I v módě totiž platí pravidlo, které praví, že méně znamená mnohdy více. Příliš motivů v jednom outfitu by mohlo narušit harmonii outfitu a nadělaly by spíše více škody než užitku. Tomuto se tedy raději při vybírání obuvi a doplňků vyhněte.

Jaké barvy pofrčí v letošní sezóně na kabelkách a obuvi?

V letošním roce mohou ženy volit zejména přírodní odstíny barev. Krémové, oříškové i modré dámské kabelky a boty tak letos budou perfektní volbou v outfitu. Volit však můžete i bílou nebo černou klasiku. Dále budou v kurzu zemité odstíny barev. Béžová barva bude letos opravdovým hitem, zařaďte ji do svého outfitu také, budete dokonalé! Na módní boty a kabelky ve výše zmíněných odstínech se můžete podívat i v kamenných prodejnách CCC. Jistě si tu vyberete kousek podle svého gusta i vy.

Domů
Sdílet
Diskuse