Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. března 2024 14:00
Čas čtení 1:06
Veronika Ábelová

NHL míří do Prahy. V říjnu tu odehrají utkání dva slavné týmy

NHL míří do Prahy. V říjnu tu odehrají utkání dva slavné týmy
Zdroj: Getty Images/ Bill Wippert/NHLI/ volně k užití
SPORT
Uložit Uložené

Legendární hokejové týmy Buffalo Sabres a New Jersey Devils zavítají do Prahy v rámci NHL Global Series na začátku října. Jaký je program a kde seženeš lístky?

Základní část sezóny NHL Global Series zahájí týmy Buffalo Sabres, New Jersey Devils, Dallas Stars a Florida Panthers. Dva základní zápasy sezóny odehrají v pražské O2 areně týmy Buffalo Sabres a New Jersey Devils. Na utkání se můžeš těšit 4. a 5. října. Dallas Stars a Florida Panthers se utkají ve finské Nokia Areně v pátek 1. listopadu a v sobotu 2. listopadu.

NHL Global Series je jedinečnou příležitostí pro všechny věrné hokejové fanoušky, kdy světové hokejové týmy cestují do Evropy, aby zde odehrály zápasy základní části.

První utkání proběhne v O2 areně v pátek 4. října od 19:00 hodin a v sobotu 5. října potom od 16:00 hodin. Prodej vstupenek na zápasy Buffalo Sabres a New Jersey Devils začne už 21. března v 10:00 hodin v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Do předprodeje se vstupenky dostanou už 18. března v 10:00 hodin na iSport.cz. Další předprodej bude probíhat 19. března v 10:00 hodin pro Live Nation Klub. A předprodej bude možný také na stránkách NHL a O2 areny 20. března od 8:00 hodin. Pro New Jersey Devils Fan Club budou vstupenky dostupné také 20. března od 12:00 hodin.

Vstupenky na utkání Dallas Stars a Florida Panthers ve Finsku budou v prodeji v pátek 22. března.

NHL (National Hockey League) je celosvětová liga a ve všech čtyřech týmech působí celkem 32 hráčů evropské národnosti, kteří zastupují celkem sedm zemí. Zápasy odehraje několik zahraničních hvězd, ale vrátí se i čeští útočníci týmu Buffalo Sabres Ondřej Palát a Tomáš Nosek. V New Jersey Devils je to potom útočník Lukáš Rousek, který rodnou zemi navštíví.

Další informace a program najdeš na webových stránkách Live Nation, NHL nebo na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse