Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. března 2024 14:45
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

Přichází remake kultovního filmu Vrána. Trailer je plný krve a brutálního násilí

Přichází remake kultovního filmu Vrána. Trailer je plný krve a brutálního násilí
Zdroj: Larry Horricks / 2022 Yellow Flower LLC.
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Akční thriller z roku 1994 se dočkal remaku. Hlavní roli v původním filmu ztvárnil Brandon Lee, který během natáčení tragicky zahynul. Stejně jako předchozí verze je i nový film založen na předloze komiksu Jamese O'Barra.

Hlavní roli Erica Dravena v novém filmu ztvární herec Bill Skarsgård, kterého můžeš znát jako klauna Pennywise z hororu To. Bill ve filmu vystupuje po boku své přítelkyně Shelly, kterou si zahraje zpěvačka FKA Twigs. Režisérem filmu The Crow, v českém překladu Vrána, je Rupert Sanders, který natočil například dobrodružné drama Sněhurka a lovec.

Doporučeno
Tohle je deset nejpopulárnějších snídaní na světě. Po čem se lidé můžou utlouct? Tohle je deset nejpopulárnějších snídaní na světě. Po čem se lidé můžou utlouct? 13. března 2024 17:32

Milostný pár Eric a Shelly je brutálně zavražděn. Staré legendy praví, že duše zemřelých odnáší do říše mrtvých vrána. Eric vstane z mrtvých a pod ochranou vrány se chce pomstít vrahům. Jako téměř nesmrtelná bytost odolává výstřelům z brokovnice i bodnutím. Jde temnou cestou a je připraven pomstít se za svou smrt.

V traileru je i scéna obsahující brutální násilí, která rozhodně není pro lehké povahy. Eric se sám střílí do vlastní hrudi, aby sestřelil nečekaného útočníka. Potom si z těla vytáhne meč, kterým chce dokončit svou práci.

V původní verzi režiséra Alexe Proyase tragicky zahynul představitel hlavní role Brandon Lee, který byl zastřelen rekvizitou. Tato tragická událost vyvolala pobouření a vrhla na film stín.

Doporučeno
Člověk blízký princezně Kate promluvil. Akorát že vůbec. Youtubeři si vystřelili z Tuckera Carlsona Člověk blízký princezně Kate promluvil. Akorát že vůbec. Youtubeři si vystřelili z Tuckera Carlsona 18. března 2024 11:35

„Samozřejmě to byla strašná tragédie a je to rozhodně něco, co jsme při natáčení filmu měli pořád na mysli,“ řekl aktuální režisér Rupert Sanders v rozhovoru pro magazín Variety. „Brandon byl originálním hlasem filmu a synonymem The Crow. Doufám, že je hrdý na to, co jsme dokázali a jakým způsobem jsme ten příběh znovu vrátili. Jeho duše je v tomto filmu velmi živá a má skutečnou křehkost. Myslím, že Bill má pocit, že je jeho nástupcem,“ dodal režisér filmu.

Premiéra nové Vrány je stanovena na 7. června 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse