Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. března 2024 11:35
Čas čtení 0:57
Veronika Ábelová

Člověk blízký princezně Kate promluvil. Akorát že vůbec. Youtubeři si vystřelili z Tuckera Carlsona

Člověk blízký princezně Kate promluvil. Akorát že vůbec. Youtubeři si vystřelili z Tuckera Carlsona
Zdroj: Kirsty Wigglesworth-WPA Pool/Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

V talkshow amerického moderátora Tuckera Carlsona došlo k velkému omylu. Britští youtubeři Josh Pieters a Archie Manners oklamali samotného moderátora i jeho tým.

Nedávný rozruch s upravenou fotografií ke Dni matek princezny z Walesu Kate Middleton nešel přehlédnout. Situace využili britští youtubeři Josh Pieters a Archie Manners. Těm se v rozhovoru s moderátorem Tuckerem Carlsonem v jeho show na platformě X podařilo oklamat jeho i celý tým.

Doporučeno
Další fotka Kate, další fotomontáž? Internet žhaví spekulace ohledně zmizelé princezny Další fotka Kate, další fotomontáž? Internet žhaví spekulace ohledně zmizelé princezny 13. března 2024 11:35

Archie Manners se totiž vydával za bývalého tvůrce digitálního obsahu pro prince a princeznu z Walesu. Manners měl v rozhovoru podat informace k fotografii Kate Middleton a také tvrdil, že ho za špatnou úpravu fotografie vyhodili.

Manners napsal pod falešným jménem e-mail Carlsonovu týmu. V něm uvedl, že byl propuštěn kvůli katastrofě ohledně upravené fotky. Youtubeři také zfalšovali dokumenty s Kensingtonským palácem. V dokumentech uvedli, že má palác právo amputovat jednu z Mannersových končetin, pokud nesplní zkušební dobu. Tenhle bizarní řádek ale Carlsonovu týmu nejspíš unikl a na rozhovor ho pozval.

Carlson po příchodu Mannerse do show zmínil, že udělali všechno pro to, aby si jeho identitu ověřili. Manners zůstal ve své roli a řekl, že fotografie byla pořízena během Vánoc a on musel odstranit vánoční stromeček v pozadí.

Doporučeno
Tohle je deset nejpopulárnějších snídaní na světě. Po čem se lidé můžou utlouct? Tohle je deset nejpopulárnějších snídaní na světě. Po čem se lidé můžou utlouct? 13. března 2024 17:32

„Byl jsem vyhozen kvůli nedbalosti,“ vysvětloval Manners v rozhovoru. Potom pokračoval a řekl, že střihová práce byla příliš velká na to, aby ji bylo možné udělat. „Je to úžasný příběh,“ reagoval Carlson.

Youtubeři Manners a Pieters se rozhodli svůj vtip nakonec odhalit a magazínu Deadline se svěřili proč. Důvodem bylo to, že nechtěli způsobit další fámy, které nejsou pravdivé a dostaly by se k ještě více lidem.

Domů
Sdílet
Diskuse