Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Plzeňský Prazdroj.
27. března 2024 10:30
Čas čtení 1:32
Sponzorovaný obsah

Jak chutná pivo vytvořené na míru mladé dospělé generaci? Byli jsme ochutnat nový ležák Proud

Jak chutná pivo vytvořené na míru mladé dospělé generaci? Byli jsme ochutnat nový ležák Proud
Zdroj: Plzeňský Prazdroj
KULTURA ČESKÉ PIVO PÁRTY A AKCE
Uložit Uložené

Zkusili jsme „obrátit Proud“.

Přicházíme k osvětleným schodům. Vedou někam do sklepení a svítí nad nimi nápis „Vstup jen na vlastní nebezpečí“. Házíme po sobě nechápavé výrazy a možná trochu váháme, jestli jít dál. Navíc je kolem pár lidí, kteří se chovají divně (později jsme zjistili, že jsou to herci). Ale odvážně pokračujeme a přicházíme do nasvíceného industriálního sklepení. 

Další chodba. Vede do několika menších místností. Vidíme obří svítící rostlinu a různé scénky, například ženu u pracovního stolu zavalenou papíry. Přemýšlíme, co to znamená, a najednou se ocitáme v úplně jiném prostředí. Slyšíme zvuky přírody, vnímáme zeleň, světlo a dým. Vycházíme po schodech nahoru z podzemí, kde nás vítá pohodová atmosféra. A na podtržení dojmu dostáváme lahev piva Proud. Jsme totiž na eventu, kde probíhá křest téhle osvěžující novinky od pivovaru Plzeňský Prazdroj.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Proud je nový ležák s nízkou hořkostí (18 IBU). Je lehký, svěží a má pouze 3,9 % alkoholu. Díky tomu má potenciál být novým hitem hlavně pro mladé dospělé konzumenty, kteří preferují právě lehčí a osvěžující alkoholické nápoje. Měli jsme možnost tuhle novinku na eventu ochutnat a můžeme to potvrdit. „V porovnání s pivy, které piju normálně, je hodně fresh. Hodí se podle mě hlavně na léto,“ říká Patrik ze socials týmu. Lahvový Proud je dostupný v obchodech, čepovaný bude k dostání ve vybraných restauracích. Výhodou je, že ačkoliv se jedná o třetinku, lahev je vratná.

Proud, pivoProudProudProud
Zobrazit galerii
(6)

Akce se nesla v duchu myšlenky „Obrať Proud“. Z tajemného a možná trochu stresujícího prostředí jsme se během vstupu na event dostali do chill zóny, kde byla spousta dobrého jídla, teepee s pohodlnými křesílky, a hlavně řádka fajn lidí. Večerem provázela Kundosaki a potkali jsme během něj několik influencerů, například Andreu Bezděkovou, Ornellu Koktovou nebo Vojtu Pechara (Mullet na tripu).

Na to pravé obrácení Proudu ale došlo až před půl desátou večer. Proběhlo nejen vizuálně na animaci s lahví piva, ale také prostřednictvím akrobatů, kteří projeli prostorem na velkém kole. Potom se naplno rozjela párty, které se ujal DJ Manene.

Proud, pivoProud, pivoProud, pivoProud, pivo
Zobrazit galerii
(12)

Během jednoho večera jsme si vyzkoušeli, jaké to je „obrátit Proud“. Zjisti i ty, jak to chutná, a zkus udělat něco jinak. Dneska, zítra nebo klidně hned. Řekni ano neplánovaným zážitkům s kámoši a vystup z každodenní rutiny, protože díky svojí odvaze zažiješ momenty, na které nezapomeneš. Nebo si dej prostě chill s novým lehkým ležákem Proud, který tě provede letošním létem.

ochutnej proud
Domů
Sdílet
Diskuse