Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. dubna 2024 11:18
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Mandalorian dostane konkurenci. Nový seriál ze světa Hry o trůny našel hlavní tváře

Mandalorian dostane konkurenci. Nový seriál ze světa Hry o trůny našel hlavní tváře
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Další oblíbený románový příběh spisovatele G. R. R. Martina se dočká seriálového zpracování. Projekt čerstvě oznámil obsazení hlavních rolí.

V hlavních rolích příběhu, který bude dějově předcházet Hře o trůny, s názvem A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight se objeví herci Peter Claffey a Dexter Sol Ansell.
 
Seriál z dílny HBO se bude točit okolo postav, jimiž jsou potulný rytíř ser Duncan Vysoký, přezdívaný Dunk, a jeho panoš Aegon neboli Egg, kteří vystupovali v knižní sáze Tales of Dunk and Egg, u nás přeložené jako Příběhy Dunka a Egga, od George R. R. Martina.

Doporučeno
Herce ze seriálu 1923 našli mrtvého, bylo mu 27 let. Policie ho hledala kvůli obvinění z domácího násilí Herce ze seriálu 1923 našli mrtvého, bylo mu 27 let. Policie ho hledala kvůli obvinění z domácího násilí 7. dubna 2024 10:30

Dunka si zahraje Claffey a Egga teprve devítiletý Ansell. Naivní, avšak odvážný ser Duncan bude na svých dobrodružstvích trénovat Aegona, aby se stal rytířem. Pro oba herce to jsou průlomové role, speciálně pro Claffeyho, který původně hrál rugby a dnes je z něho herec.
 
Peter Claffey je známý například z dramatu Small Thing Like These, kde si zahrál po boku Cilliana Murphyho, či z druhé řady seriálu Vikingové: Valhalla.
 
Dexter Sol Ansell může být divákům povědomý z nejnovějších Hunger Games. Před obrazovkou se objevil již ve čtyřech letech v show Emmerdale a mezi jeho další počiny patří například Vánoce pod jmelím z dílny Netflixu.
 
Chvíli potrvá, než se seriál začne vysílat. Generální ředitel Warner Bros. David Zaslav potvrdil, že premiéru můžeme očekávat koncem nadcházejícího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse