Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. dubna 2024 10:30
Čas čtení 0:59
Karolína Fejtová

Herce ze seriálu 1923 našli mrtvého, bylo mu 27 let. Policie ho hledala kvůli obvinění z domácího násilí

Herce ze seriálu 1923 našli mrtvého, bylo mu 27 let. Policie ho hledala kvůli obvinění z domácího násilí
Zdroj: Paramount+
FILMY A SERIÁLY ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Americký herec Cole Brings Plenty byl nalezen mrtvý. Jen pár dní předtím policie oznámila, že přichází v úvahu jeho zatčení za domácí násilí.

Cole Brings Plenty, který si zahrál ve spin-offu k seriálu Yellowstone s názvem 1923, byl nalezen mrtvý v Kansasu. Naposledy byl spatřen 31. března v časných ranních hodinách, když odjížděl z města Lawrence. Rodina jeho zmizení nahlásila na začátku tohoto týdne poté, co se nedostavil na schůzku se svým agentem. Informují o tom stanice BBC a CNN.

Místní policie tělo našla v pátek, když byla vyslána k prohledání neobydleného vozidla. Na místě objevila mrtvého muže „v zalesněné oblasti daleko od vozidla“. Smrt stále vyšetřuje.

„S hlubokým zármutkem musím potvrdit, že můj syn Cole již není mezi námi,“ uvedl v prohlášení jeho otec Joe Brings Plenty starší a rodina. „Chceme všem vyjádřit upřímnou vděčnost za modlitby a pozitivní myšlenky, které jste za Colea posílali. Rádi bychom také poděkovali všem, kteří nám přišli stát po boku při pátrání po mém synovi a poskytli nám prostředky potřebné k rozšíření oblastí pátrání. Tento týden jsem se dozvěděl, kolik lidí poznalo dobrotu v Coleově srdci a mělo ho rádo,“ dodal.

Doporučeno
Oleg je pohřební průvodce. „My Češi jsme smrt vytěsnili. Vím i o lidech, kteří v noci kamaráda vysypali do Vltavy“ Oleg je pohřební průvodce. „My Češi jsme smrt vytěsnili. Vím i o lidech, kteří v noci kamaráda vysypali do Vltavy“ 5. dubna 2024 9:00

Několik dní předtím, než byl nalezen, policie uvedla, že má pravděpodobný důvod pro hercovo zatčení v reakci na obvinění z domácího násilí. „Policisté reagovali na hlášení o ženě, která křičela o pomoc, ale podezřelý před příjezdem policistů utekl,“ stálo v policejním prohlášení. Naposledy měl být muž spatřen na dopravních kamerách, jak bezprostředně po incidentu v neděli opouští město.

Mimo účinkování ve dvou epizodách spin-offu 1923 ho fanoušci mohou znát ještě ze seriálů jako Into the Wild Frontier nebo The Tall Tales of Jim Bridger.

Domů
Sdílet
Diskuse