Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti vivo.
25. dubna 2024 9:00
Čas čtení 2:28
Sponzorovaný obsah

Vyhraj zájezd na EURO 2024. Nový smartphone Vivo ti nezruinuje peněženku a vezme tě na fotbalové mistrovství

Vyhraj zájezd na EURO 2024. Nový smartphone Vivo ti nezruinuje peněženku a vezme tě na fotbalové mistrovství
Zdroj: Vivo
TECH SMARTPHONE
Uložit Uložené

K novému mobilu můžeš dostat ještě fotbalový zážitek svého života.

Sháníš telefon, který ti nabídne parametry vlajkových lodí, ale nebude tě stát celou výplatu? Koukni na novinku od značky Vivo, která dorazila na český trh. Smartphone Vivo V40 SE vyniká v oblastech, které uživatelé oceňují nejvíce, a to v designu, foťáku a rychlém nabíjení. Pojď se podívat na jeho parametry trochu blíž. A jestli jsi fanouškem fotbalu, čti pozorně, protože se dozvíš, jak se díky tomuhle telefonu můžeš zdarma dostat na EURO 2024.

Fotogenická a odolná stylovka 

Na designu je znát, že byl navržen pro každodenní používání, jeho největším přínosem je totiž pohodlí. Zásadní inovací, která u telefonu střední třídy příjemně překvapí, je fialový kryt z veganské kůže Eco Fiber. Materiál je příjemný na dotek a díky patentované povrchové úpravě také odolný vůči rozlité kávě a dalším tekutinám. Kryt je současně odolný proti poškrábání a korozi, takže se nemusíš bát hodit ho do tašky mezi klíče a ostatní denní nezbytnosti. Model je dostupný také v elegantní černé Crystal Black, ale pouze s krytem z kompozitního plastu. Dojem u obou variant dokresluje kovový rám s vysokým leskem.

Vivo, telefon, mobil, smartphone
Zdroj: Vivo

Zvládne náročné hry i pracovní nasazení

Pokud patříš k těm, kteří od telefonu potřebují výkon, potěší tě operační paměť s kapacitou 8 GB a funkcí Extended RAM. Telefon hravě zvládá plynulou práci i multitasking. Vedle nadstavby Vivo Funtouch OS 14, která uživatelům otevírá výkon Androidu 14, je V40 SE poháněn čipsetem Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 s pokročilou 4nm architekturou a nízkou spotřebou energie. 

Ať už na telefonu nejčastěji sleduješ filmy, hraješ hry, nebo jsi na sociálních sítích, zjistíš, že na 120 Hz Ultra Vision AMOLED displej je radost pohledět. Zážitek z volnočasových aktivit dokresluje dvojice stereo reproduktorů se slušným zvukem.

Kromě parametrů je na Vivo V40 SE lákavá také cena. Pořídíš ho už od 5 999 Kč.

koupit telefon Vivo v 40 se

Životní styl je v dnešní době velmi rychlý a vyžaduje být neustále v obraze. Tomu je přizpůsobená 5000mAh baterie s dlouhou výdrží a technologií rychlého nabíjení FlashCharge, která umožňuje dobíjení výkonem 44 W. Mezitím 24dimenzní bezpečnostní ochrana Vivo chrání telefon při nabíjení přes noc, abys mohl*a v klidu spát. V40 SE také garantuje čtyřletou výdrž baterie s hodnotou 80 % po čtyřech letech používání.

Vivo, mobil, telefon, smartphone
Zdroj: Vivo

Parťák pro vymazlená selfíčka

Patříš k lidem, kteří si vybírají telefon podle foťáku? I pro tebe máme dobré zprávy. Součástí nového modelu je 16MP přední fotoaparát pro dokonalá selfies a kvalitní videohovory, na zadní straně se pak nachází trojitý systém fotoaparátu, se kterým můžeš dát prostor své kreativitě. Tvoří ho mimo jiné 50MP hlavní fotoaparát a nově i 8MP ultra širokoúhlý fotoaparát pro snazší zaznamenávání skupinových fotografií. V40 SE přináší velký výběr stylů portrétů a vodoznaků, efektů bokeh, video režimů včetně Dual View video a intuitivních nástrojů pro úpravy, takže si následně můžeš s fotkami a videi pohrát podle libosti.

Zažij EURO 2024 na vlastní kůži!

Společnost Vivo u příležitosti evropského fotbalového šampionátu UEFA EURO 2024™ spustila soutěž Vivo PASS o zájezdy na první zápas české fotbalové reprezentace s Portugalskem.

Soutěž běží od 19. dubna do 24. května. Zapojit se můžeš koupí nového smartphonu Vivo V40 SE (v libovolné barvě) u jednoho z následujících obchodních partnerů: Alza, Electro World, Datart, Planeo, Space, O2, Mobil Pohotovost, Expert. Na této webové stránce pak zaregistruješ účtenku, čímž se automaticky dostáváš do slosování o výhru.

Výhrou je zájezd na utkání Česka a Portugalska 18. června v Lipsku. Získáš dvě vstupenky na zápas, autobusovou dopravu z Prahy a zpět a ubytování na místě. Z jedné výhry tak budeš mít radost dvakrát, protože můžeš vzít někoho s sebou. Celkem je ve hře 10 zájezdů pro dvě osoby.

Vyhlášení vítězů bude probíhat každý pátek na sociálních sítích. Více informací se dozvíš na instagramových účtech ambasadorů akce Petra Švancary, Honzy Webera a na oficiálním účtu Vivo.

Vivo, mobil, telefon, smartphone
Zdroj: Vivo
Domů
Sdílet
Diskuse