Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2024 17:43
Čas čtení 0:37
Anna-Marie Hanzlíková

Kde žijí nejatraktivnější muži? Anketa ukázala rozdílné pohledy

Kde žijí nejatraktivnější muži? Anketa ukázala rozdílné pohledy
Zdroj: Unsplash/Mad Rabbit Tattoo/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI BRAZÍLIE ČESKO ITÁLIE SEX ŠPANĚLSKO ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Obyvatele které země považují jednotlivé evropské státy za ty nejatraktivnější? Umístili se hlavně muži z přímořských jižních krajin.

Naprostá většina Evropy považuje za nejatraktivnější muže Italy, uvedli to respondenti a respondentky ze Španělska, Francie, Británie, Islandu, všech skandinávských zemí, většiny balkánských, ale i z Ruska, Ukrajiny, Estonska nebo Turecka. Mapu přinesla stránka Terriblemap.

Doporučeno
„Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili „Počůrané“ džíny za téměř 20 tisíc korun jsou hitem. Po počátečních rozpacích si je lidé zamilovali a vykoupili 2. května 2024 10:02

Naopak v samotné Itálii si jako jediní myslí, že nejhezčí muže mají ve Švédsku. Švédi jsou tak jediným nejižanským národem, který se ve výběru objevil.

A koho považujeme za nejatraktivnějšího v Česku? Nejvíce se nám stejně jako obyvatelům*obyvatelkám Španělska, Belgie a Běloruska líbí Brazilci.

To v Irsku, Maďarsku, Bulharsku a Moldavsku se lidem nejvíce zapalují lýtka z Řeků. Posledním národem, který v žebříčku figuruje, se stali Španělé, které za nejpřitažlivější považují na Slovensku a v Lotyšsku.

Doporučeno
Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí 2. května 2024 13:16

Celou mapu si můžeš prohlédnout v původním příspěvku níže. Opatrně ale na zdroj, @terriblemap je geografická parodická stránka a neuvedla zdroj dat. Italové se svým mýtem o upraveném elegánovi se nám ale nezdají jako nepravděpodobný vítěz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Terrible Maps (@terriblemap)

Domů
Sdílet
Diskuse