Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Form Factory.
3. května 2024 v 12:00
Čas čtení 2:02
Sponzorovaný obsah

Form Factory na vrcholu: Eventy lámou rekordy, 64% obsazenost během několika hodin!

Form Factory na vrcholu: Eventy lámou rekordy, 64% obsazenost během několika hodin!
Zdroj: Form Factory
SPORT SPORTOVNÍ AKCE
Uložit Uložené

Fitness a zdravý životní styl se stávají nepostradatelnou součástí moderního života.

S rostoucím povědomím o důležitosti pohybu a péče o zdraví se stále více lidí obrací k událostem, které podporují tuto filozofii. Mezi ně patří akce jako Form Factory Body & Mind Day, Form Factory Les Mills Day nebo Grébovka FitFest.

Je zřejmé, že zájem o tyto události roste. Společnosti jako Form Factory, které jsou známé svou kvalitní nabídkou fitness programů, se stávají středem pozornosti pro milovníky aktivního životního stylu. Každá z těchto událostí se stává horkým lídrem ve svém oboru, přitahujícím stále větší zájem. Tento rostoucí trend jasně ukazuje, že lidé hledají nejen možnosti fyzického cvičení, ale také komunitní prostředí a inspiraci, kterou tyto události nabízejí. Form Factory se stává klíčovým hráčem v oblasti fitness událostí a jejich popularita neustále roste.

Form Factory Body & Mind Day 2024: Harmonie těla a mysli

Form Factory Body & Mind Day 2024 slibuje harmonizaci těla a mysli v krásném prostředí pivoňkové louky Pražské botanické zahrady. Od úžasných Les Mills BODYBALANCE lekcí po relaxační jógu a pilates, tato událost láká nadšence z celého regionu. S 96 % vyprodaných vstupenek dominuje v oblasti outdoor fitness a wellness událostí.

form factory
Zdroj: Form Factory

Grébovka Fit Fest 2024: Outdoorový zážitek v srdci Prahy 2

První ročník Grébovka FitFest 2024 se stává horkým tématem letošního roku v Praze. Michal Zuna, místostarosta Prahy 2 pro oblast bezpečnosti a sportu, prohlásil: „Dnes každý dobře ví, že sport a pozitivní vztah k pohybu jsou klíčové pro zdravý vývoj člověka. U dětí a mládeže je smysluplné využití volného času sportem a pohybem spolehlivým nástrojem prevence kriminality. U dospělých je pak pohyb skvělým způsobem, jak si vyčistit hlavu a prodloužit si život. To byl také jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli přijít s novým projektem, který tentokrát bude cílit i na dospělé. Podobná sportovní outdoorová akce tady chyběla a doplňuje projekty a aktivity, které jako radnice Prahy 2 podporujeme.“ S partnerstvím s Form Factory nabídne tato událost širokou škálu fitness aktivit pod širým nebem – od pulzujících Les Mills lekcí až po klidnou jógu, každý najde aktivitu dle svého gusta, bez ohledu na věk či úroveň kondice.

„Poptávka po událostech v tomto segmentu je obrovská, což dokazuje i fakt, že si zájemci začali první vstupenky rezervovat ihned po zveřejnění akce. Byli jsme příjemně překvapeni, zejména s ohledem na to, že se akce koná až na začátku září. Je zřejmé, že lidé hledají nejen způsoby, jak se fyzicky zapojit, ale také zážitky, které přinášejí radost a inspiraci,“ uvádí Jan Rezek, marketingový ředitel Form Factory.

form factory
Zdroj: Form Factory

Další událostí, která si zaslouží pozornost v kontextu rekordního zájmu o fitness akce, je Form Factory Les Mills Day. Den plný workoutů, pozitivní energie a nových znalostí, nejen co se týká cvičení, ale také zdravého životního stylu obecně. V počtu 123 zbývajících vstupenek je zjevné, že i tato událost je těžce žádaná. Les Mills, známý svými dynamickými a efektivními fitness programy, přináší své nejlepší lekce do otevřeného prostředí, aby motivovaly a inspirovaly účastníky k dosažení svých fitness cílů.

form factory
Zdroj: Form Factory

Všechny zmíněné události odrážejí rostoucí zájem o zdravý životní styl a pohyb a potvrzují, že fitness události jsou stále na vzestupu a hrají klíčovou roli v životě mnoha lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse