Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2024 v 10:16
Čas čtení 1:23
Ella Petrová

HBO Max se loučí, přichází Max. Nová appka už je k dispozici

HBO Max se loučí, přichází Max. Nová appka už je k dispozici
Zdroj: Warner Bros. / Max
FILMY A SERIÁLY MAX
Uložit Uložené

Přichází novinka týkající se streamovací služby od studia Warner Bros., která už ponese název pouze Max. Dojde k rozšíření nabídky, nastane lepší kvalita zvuku a obrazu a změní se i vizuál platformy. Změny se však dotknou i ceny a výběru balíčků.

Není to poprvé, co platforma Warnerů mění název. Původně streamovací služba nesla označení HBO GO. Přibližně před dvěma lety došlo k radikální změně, služba získala licenci na řadu dalších seriálů a zábavných show a přeměnila svůj vizuál i název na HBO Max. Dnes platforma mění svůj obsah znova, přidává mnoho nových zábavných či reality show, sportovní pořady či dokumenty a z názvu vyhodila proslulé HBO. Nastává éra Max.
 


Aby ses dostal*a na web, velice jednoduše budeš přesměrován*a na max.com a tam se přihlásíš. Pokud používáš aplikaci HBO Max na mobilu nebo tabletu, budeš ji muset aktualizovat, popřípadě znovu stáhnout nyní už s logem Max.

Doporučeno
V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? V dětství ji šikanovali kvůli vzhledu, pak se stala modelkou. Co všechno jsi nevěděl*a o hvězdě Furiosy Anye Taylor-Joy? 20. května 2024 v 15:00

V novém kabátku

Vizuál streamovací služby se doopravdy proměnil a získal nový nádech. Službě se povedlo získat i nějaké pořady od společnosti Discovery. Původně HBO Max obsahovalo asi 2 200 filmů a seriálů, teď čítá téměř dvojnásobek, jen Discovery přispělo asi 1 500 pořady. K dispozici je mimochodem už i druhý díl Duny. Jak už bylo zmíněno, změna se týká i technické kvality. Již 200 titulů, mezi něž patří například Euforie či Rod draka, dosahuje maximální možné kvality 4K.
 
Bohužel nastane změna i v ceně, což už není tak radostná novinka. Už nebudeš platit původních 199 Kč za měsíc, ale 219 Kč. Vzniká i více balíčků. Standardní tarif za 219 Kč budeš moct přehrávat pouze na dvou zařízeních v maximální kvalitě na HD, pokud si chceš tedy užít kvalitu 4K a přehrání až na čtyřech zařízení, budeš si muset připlatit, cena je 299 Kč. Roční předplatné, které se vyplatí z důvodu dvou měsíců zdarma, vyroste na 2 190 Kč (Standard), popřípadě 2 990 Kč (Premium). Mění se i předplatné u operátora. Jestli ti balíček poskytoval T-Mobile, místo původních 129 Kč budeš platit 199 Kč. Například Vodafone či O2 cenu balíčku ale nemění.
 
Max rozšiřuje nabídku také o více sportu. Sportovní přenosy z Eurosportu si budeš moci za příplatek 70 Kč užít také na streamovací službě. Mile tě asi potěší fakt, že součástí standardního předplatného bude sledování letošní olympiády v Paříži.

Domů
Sdílet
Diskuse