Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2024 v 10:50
Čas čtení 0:31
Anna-Marie Hanzlíková

The Black Eyed Peas v Praze. Kdy vstoupí v Žlutých lázních?

The Black Eyed Peas v Praze. Kdy vstoupí v Žlutých lázních?
Zdroj: GoOut.net/propagační materiál
HUDBA KONCERTY PRAHA
Uložit Uložené

V areálu pod širým nebem zahrají pro šest tisíc lidí 10. července.

Kapela oznámila přidané koncerty na svém Instagramu. Do české metropole tak dorazí po čtrnácti letech, naposledy si tu zahráli pro vyprodanou O2 arenu v roce 2010.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Black Eyed Peas (@blackeyedpeas)

Předprodej oznámila síť GoOut, lístky budou k mání od pravého poledne 29. května. Lístek tě vyjde na 1290 až 1790 korun.

Doporučeno
„Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra „Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra 27. května 2024 v 9:30

The Black Eyed Peas získali šest cen Grammy a stojí za takovými hity jako Pump It Harder, I Gotta Feeling nebo Where Is the Love. Aktivní jsou od půlky devadesátých let, největších úspěchů dosáhli v nultých letech. Výraznou členkou kapely byla mezi lety 2002 až 2011 zpěvačka Fergie. Ta se sice na krátkou dobu v roce 2015 vrátila, o tři roky později ale kapelu opustila definitivně. Na současných turné tak vokály zpívá J. Rey Soul.

Domů
Sdílet
Diskuse