Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. června 2024 v 16:34
Čas čtení 1:03
Veronika Ábelová

Milovaný medvídek Paddington se vrací. Tentokrát zažije dobrodružství v Peru

Milovaný medvídek Paddington se vrací. Tentokrát zažije dobrodružství v Peru
Zdroj: StudioCanal
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Oblíbený medvídek a milovník marmelády Paddington bude mít pokračování. Tentokrát se vydá zpět za svou tetou Lucy do Peru. Podívej se na nový trailer!

Po téměř sedmi letech od vydání posledního dílu Paddington 2 se chystá do kin další díl. Pod svá křídla ho vzala společnost Sony se svým labelem Columbia Pictures. Ve Velké Británii bude mít premiéru už ke konci tohoto roku a v USA v polovině ledna 2025. V Česku se dočkáme 30. ledna 2025.

Doporučeno
Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? Další várka nejoblíbenějších českých hereček. Kdo to dotáhl do top 15? 11. června 2024 v 10:58

Medvídek Paddington se ve třetím díle vrací navštívit svou tetu Lucy, která bydlí v medvědím domově pro seniory. Společně s rodinou Brownových ho čeká dobrodružství amazonským pralesem až na vrcholky hor Peru. V novém díle se také objeví několik nových postav.

Na představení traileru ke třetímu dílu byly odhaleny i nové postavy, se kterými se medvídek na své dobrodružné cestě potká. Jednou z nich bude jeptiška dabovaná Olivií Colman. Ta ve filmu hraje na kytaru a pracuje v domově pro medvědí seniory. V další nové roli se představí Antonio Banderas jako kapitán lodi. Hugh Bonnevile se vrací jako pan Brown a hlasu paní Brownové se nově ujme Emily Mortimer. U tety Lucy zůstává Imelda Staunton a paní Birdové opět propůjčí hlas Julie Walters.

V prvním díle se dozvídáme, jak si Paddington našel svůj domov v Londýně. V dalším díle medvídek o svůj domov téměř přijde, ale zároveň se dozvíme i něco o jeho původu. Třetí díl měl být podle režiséra Dougala Wilsona o místě, kde se narodil.

Doporučeno
Bára se přestěhovala na Lanzarote a pronajímá tu apartmán: „Byty tu stojí třetinu toho, co u nás. Život je tu uvolněnější“ Bára se přestěhovala na Lanzarote a pronajímá tu apartmán: „Byty tu stojí třetinu toho, co u nás. Život je tu uvolněnější“ 13. června 2024 v 11:00

„Myslíme si, že pro třetí film bylo velmi vhodné, aby se vrátil do Peru, tentokrát se svými londýnskými přáteli, a prožil tam s nimi dobrodružství,“ uvedl režisér. Dodal také, že návrat do Peru doplní některé chybějící části z minulých dílů, jako je právě původ Paddingtona.

Domů
Sdílet
Diskuse