Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Queens.cz.
30. července 2024 v 15:30
Čas čtení 2:57
Sponzorovaný obsah

12 sandálů od Converse, The North Face a dalších, které nebudeš chtít do konce léta sundat

12 sandálů od Converse, The North Face a dalších, které nebudeš chtít do konce léta sundat
Zdroj: Queens.cz / Refresher
MÓDA FASHION TIPY SANDÁLY
Uložit Uložené

Sandály jsou velkým trendem letošního léta. Tady je tip na modely, o které bys měl*a rozšířit svou sbírku v botníku.

Jestli ještě nemáš žádné doma, věř, že jakmile si jedny pořídíš, už nebudeš chtít nosit nic jiného. Jsou to totiž jedny z nejpohodlnějších bot, které si můžeš v létě obout. Díky tomu, že jsou otevřené, v nich není horko, a zároveň vypadají skvěle. Vytvořili jsme pro tebe výběr modelů, mezi kterými najdeš jak dobře kombinovatelné kousky, tak výraznější modely, které osvěží basic outfity.

Dámské sandály 

Dr. Martens Nartilla

Tyhle kožené stylovky od Dr. Martens splňují všechny výše popsané výhody sandálů. Kůže je přírodní materiál, který skvěle drží tvar a je prodyšný. Spodek je z gumy, takže když se zašpiní, jednoduše je otřeš hadříkem. Jsou dostupné v hnědé, černé a fialovo-růžové barvě.

Dr. Martens, sandály
Zdroj: Queens.cz
sandály Dr. martens

Birkenstock Milano Birko-Flor

Jestli sázíš spíše na klasiku, oblíbíš si tradiční model od značky Birkenstock. Díky korkové stélce jsou měkoučké, takže budeš mít absolutní pohodlí. Pásky mají povrchovou úpravu Birko-Flor® vyrobenou z odolného materiálu šetrného k pokožce a vrstvu z lakované kůže.

Birkenstock, sandály
Zdroj: Queens.cz
sandály birkenstock

The North Face Skeena Sandal

Pokud hledáš sportovnější model, který budeš moct vzít i na delší procházku, koukni na Skeena Sandal od značky The North Face. Tyhle letní sandály jsou z lehkého textilního materiálu se zapínáním na suchý zip. Můžeš si je pořídit hned ve třech různých barvách: Forest Olive, Mineral Purple a Misty Sage.

The North Face, sandály
Zdroj: Queens.cz
sandály the north face

adidas Adilette 22 Xlg W

Netradiční model, který na tvé noze nikdo nepřehlédne. Takové jsou sandály adidas Adilette 22 Xlg w. Vynikají exkluzivním designem a jsou vyrobené z gumy. Velký dojem dělají zvlášť v barvě Pink Spark – jestli jsi ve své Barbie era, tohle je pro tebe must have.

adidas adilette, sandály
Zdroj: Queens.cz
sandály adidas

UGG W Ashton Slide

Boty značky UGG nejsou jen zimním trendem, skvěle vyniknou i v letních měsících. Minimálně sandály W Ashton Slide s robustní gumovou podrážkou určitě. Model bude vypadat skvěle třeba s dlouhou džínovou sukní nebo k baggy džínům.

sandály ugg
Zdroj: Queens.cz
sandály ugg

Nike ACG Air Deschutz+

Zkratka ACG, kterou vidíš v názvu bot, znamená „All Condition Gear“ a představuje řadu bot od značky Nike, která se vyznačuje vysokou odolností a nenápadným designem. Sandály z této řady patří k minimalistickým a funkčním modelům, které by ti neměly chybět ve sbírce. Jsou z lehkého materiálu, takže skoro nebudeš vědět, že je máš na nohách. 

sandály, boty, nike
Zdroj: Queens.cz
sandály nike

Pánské sandály

Nike Calm

Tip na sandály od populární značky Nike tady máme i v pánském provedení. Jsou jimi Nike Calm, které nás zaujaly hlavně v hnědé barvě, ale jestli se ti nehodí, seženeš je i v černé. Najdeš je ve dvou designových variantách, takže pokud tě neoslovily uzavřené sandály s přezkou na kotníku, možná se ti budou líbit pantofle ze stejné kolekce.

Nike, sandály, boty
Zdroj: Queens.cz
sandály nike calm

Dr. Martens Pearson Sandal

Martensky jsou prostě láska. Jednou koupíš a už je nepřestaneš nosit. Tyhle sandály určitě nebudou výjimkou. Působí robustně, takže v outfitech skvěle poslouží jako nosný prvek, ke kterému stačí sladit basic oblečení.

sandály, boty, Dr. Martens
Zdroj: Queens.cz
sandály dr. martens pearson

Crocs Classic Mega Crush Sandal

Boty značky Crocs si rychle získaly oblibu lidí po celém světě. Pokud jsi jejich fanouškem, model Classic Mega Crush Sandal se ti bude skvěle hodit do sbírky. Na první pohled upoutají mohutnou podrážkou s terénní úpravou, která tě vyvýší o několik centimetrů.

Crocs, sandály, boty
Zdroj: Queens.cz
sandály crocs

Merrell Kahuna Web

Tenhle kousek je hlavně pro sportovce, procházkové nadšence  a milovníky výšlapů. Značka Merrel se zaměřuje na výrobu funkční obuvi, která vydrží i náročnější terény. Sandály Merell Kahuna Web ti nabídnou absolutní pohodlí, protože díky designu tvořenému pouze textilními páskami jsou perfektně prodyšné. Terénní podrážka zase zajistí komfortní chůzi.

sandály, Merrell, boty
Zdroj: Queens.cz
sandály merrell

Puma x Pleasures Ts-01 Quilt S

Vracíme se k netradičním designům, tentokrát zavítáme do dílny značky Puma, která má v nabídce tenhle papuče připomínající model Puma x Pleasures Ts-01 Quilt S. Výhodou takto uzavřených sandálů je, že je využiješ i na jaře a na podzim, hlavně ve dnech, kdy není zima, ale ani úplné vedro. A tyhle černé navíc sladíš v podstatě ke všemu.

sandály, boty, puma
Zdroj: Queens.cz
sandály puma

Converse Run Star Utility Sandal Cx

Jestli miluješ duhu a jednorožce, na závěr tu máme jedny boty přesně pro tebe. A pokud ne, tak si vybereš buď černou nebo bílou variantu. Nás ale nejvíce upoutalo právě duhové provedení s názorem. Vršek bot je tvořený kůží a textilem a podešev z gumy. Na léto totální must have.

sandály, boty, converse
Zdroj: Queens.cz
sandály converse
Zpět
Sdílet
Diskuse