Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Fanta.
11. července 2024 v 8:00
Čas čtení 0:39
Sponzorovaný obsah

Fanta představila novou příchuť. Je ideální na léto a nemá žádný cukr

Fanta představila novou příchuť. Je ideální na léto a nemá žádný cukr
Zdroj: Fanta
ZAJÍMAVOSTI FANTA
Uložit Uložené

Uhas během léta žízeň novinkou Fanta Orange Zero cukru.

Perfektní osvěžení, výrazná pomerančová příchuť a žádný cukr. Zní ti to jako ideální letní nápoj? Pak pro tebe máme skvělou zprávu. Společnost Coca-Cola a její oblíbená stálice mezi limonádami Fanta přichází s novinkou. Na českém trhu je teď k dispozici ve variantě Fanta Orange Zero cukru, tedy s nulovým obsahem cukru.

Svěžest citrusů k létu neodmyslitelně patří. Ať už v podobě vůní, kdy se zahalíš do lehkých citrusových tónů, nebo po nich sáhneš ve formě osvěžujícího drinku. Fanta s novinkou Fanta Orange Zero cukru nabízí skvělé řešení. Plná pomerančová chuť bez cukru tě totiž v horkých dnech spolehlivě osvěží.

Více pomerančů, více zábavy!

Šťavnatou pomerančovou chuť Fanta Orange není třeba nijak zvlášť představovat. Fanta je jednou z nejoblíbenějších ovocných limonád na světě a dopřáváme si ji už více než 80 let. Novinka Fanta Orange Zero cukru je na českém trhu první stálou variantou bez obsahu cukru, která potěší své příznivce, a to nejen svou vůní, ale i lehkou jiskrou a jasnou barvou pomerančů.

ochutnej novou fantu
Domů
Sdílet
Diskuse