Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je sponzorován obsah společnosti Next.Move.
25. července 2024 v 11:30
Čas čtení 1:36
Sponzorovaný obsah

Ve fitku to zvládneš i bez trenéra. V téhle apce najdeš HIIT, jógu i posilování na strojích

Ve fitku to zvládneš i bez trenéra. V téhle apce najdeš HIIT, jógu i posilování na strojích
Zdroj: Next.Move
SPORT POSILOVÁNÍ A CVIČENÍ
Uložit Uložené

Bojíš se do gymu, protože nevíš, co cvičit? Tady máš řešení.

Dochází ti fantazie při vymýšlení workoutů nebo nemáš jistotu, jak si sestavit trénink? Stáhni si před odchodem do fitka aplikaci NEXT WORKOUT. Můžeš skrze ni cvičit s trenérem a dopřát si tak plnohodnotný workout úplně kdekoliv – i z domova nebo z dovolené. A nenech se zmást, že je jen pro kulturisty. Najdeš tam i jógu, HIIT a další různé tréninky, které si nastavíš podle svých cílů.

Co je NEXT WORKOUT?

NEXT WORKOUT je prémiová fitness aplikace, která ti umožní trénovat kdykoliv a odkudkoliv. Díky zkušeným trenérům a profesionálním tréninkovým plánům ti pomůže dosáhnout cílů, ať už chceš zhubnout, nabrat svaly nebo zlepšit kondici.

Aplikaci uvedla pražská síť fitness center Next.Move. Umožňuje tak uživatelům cvičit s oblíbenými trenéry, i když jsou třeba na dovolené. „Bez ohledu na váš fitness level nebo preferovaný styl cvičení, NEXT WORKOUT má něco pro každého,“ říká k aplikaci zakladatel Next.Move Julián Jančík. Aplikace je dostupná pro iOS v češtině a angličtině.

Velkou výhodou je, že každý workout je vytvořený zkušeným trenérem, který současně působí i v pobočkách Next.Move. Jednotlivé cviky ukazuje na videích, takže se nemusíš bát, že nezvládneš jejich správné provedení.

Next.Move, Next Workout
Zdroj: Next.Move / Refresher

Jak cvičení s NEXT WORKOUT funguje?

Aplikaci si stáhneš na App Store. Poté, co se registruješ a zadáš svou přezdívku, si vybereš trenéra, nebo si necháš od aplikace poradit. Odpovíš na pár rychlých otázek a dostaneš doporučení na konkrétní tréninkové plány, které odpovídají tvé fyzické zdatnosti. 

Next.Move, Next workout
Zdroj: Next.Move / Refresher

U každého plánu vždy vidíš, zda je vhodný spíše pro začátečníky či pokročilé a jestli ho zvládneš odcvičit i doma, nebo potřebuješ fitness vybavení z tělocvičny. Najdeš tam krátké představení trenéra, délku plánu i výpis jednotlivých lekcí.

Pokud ti nevyhovuje cvičení podle tréninkového plánu, jednoduše si z nabídky vybereš samostatný workout, na který máš zrovna chuť či sílu. V den, kdy potřebuješ trochu zvolnit nebo tě bolí záda ze sezení u počítače, si můžeš dát jemnou jógu. Na vyladění formy tam najdeš silové workouty zaměřené na různé části těla a jestli se chceš pořádně zapotit, HIIT tréninky jsou skvělou volbou. Výběr závisí jen na tobě a cíli, kterého chceš cvičením dosáhnout.

Kolik to stojí?

Roční přístup do NEXT WORKOUT stojí 4 650 Korun. Dá se zaplatit i na čtvrtletí za 1 380 Kč nebo na měsíc za 550 Kč. Pokud už teď víš, že budeš aplikaci využívat několik měsíců, doporučujeme ti koupit si rovnou roční přístup, který vyjde o dost levněji. Aplikaci si můžeš na 14 dnů vyzkoušet zdarma.

stahuj next workout
Next.Move
Zdroj: Next.Move
Zpět
Sdílet
Diskuse