Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. července 2024 v 9:50
Čas čtení 0:58
Veronika Ábelová

Muž před obchodem ejakuloval na nohu ženy. Známý rapper nabídl odměnu za jeho dopadení

Muž před obchodem ejakuloval na nohu ženy. Známý rapper nabídl odměnu za jeho dopadení
Zdroj: X/ Collin Rugg/ volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Ve středu se ve Filadelfii zhmotnila jedna z nočních můr žen, o kterých mnozí ani neměli tušení. Poklidné nakupování v místním obchodě Dollar Tree se pro jednu z nakupujících stalo doslova hororem.

Zarážející video, které zachycuje, jak muž ejakuluje na nohu neznámé nakupující, se objevilo na sociálních sítích krátce po incidentu a ukazuje detaily celé situace. Video údajně pořídila oběť, na jejíž nohu se uspokojil neznámý muž. Pachatel následně utekl a policie po něm vyhlásila pátrání.

Doporučeno
Je libo satay z larev? Asijská země schválila hmyz jako oficiální potravinu Je libo satay z larev? Asijská země schválila hmyz jako oficiální potravinu 10. července 2024 v 14:47
Doporučeno
Hvězda seriálu Girls čelila drsnému bodyshamingu. Neobjeví se kvůli tomu v novém seriálu Hvězda seriálu Girls čelila drsnému bodyshamingu. Neobjeví se kvůli tomu v novém seriálu 10. července 2024 v 17:52
Doporučeno
Nicolas Cage si zahrál ve 120 filmech. Který by ti doporučil on sám? Nicolas Cage si zahrál ve 120 filmech. Který by ti doporučil on sám? 10. července 2024 v 13:13

K němu se přidal i známý rapper Meek Mill, který na své sociální sítě k situaci napsal: „Pojďme uskutečnit hon na tohoto muže.“ Poté nabídl odměnu dva tisíce dolarů tomu, kdo poskytne o pachateli další informace.

Na pořízených záběrech muž z obchodu utíká, zatímco žena po něm křičí. Oběť poté na videu ukazuje své lýtko a vzlyká. Utěšit ji přichází někteří ze svědků. Po incidentu policie zveřejnila záběry z bezpečnostních kamer, na kterých je obviněný v černém tričku s lízátkem a nápisem „Nebude se to olizovat“, což vzhledem k celé situaci působí o to víc znepokojivě.

Policii se pomocí záběru z kamer podařilo nakonec pachatele identifikovat a dopadla ho ještě tentýž večer, co se situace odehrála. Následně všechny vyzvala, aby byli obezřetní a opatrní a jakékoli podobné podezřelé chování ihned nahlašovali. 

Domů
Sdílet
Diskuse