Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Dr. Martens.
18. července 2024 v 14:30
Čas čtení 0:45
Sponzorovaný obsah

Bota, která to vše začala. Užij si léto v nesmrtelné klasice, která patří na stage i do roztančeného publika

Bota, která to vše začala. Užij si léto v nesmrtelné klasice, která patří na stage i do roztančeného publika
Zdroj: Dr. Martens
MÓDA DR. MARTENS
Uložit Uložené

Plánuješ vyrazit na Colour of Ostrava a chceš mít cool outfit? Součástí DNA značky Dr. Martens vždycky byla a stále je hudba, radost z ní i potřeba mít ji neustále v životě.

Ať už pobíháš mezi pódii na velkém festivalu, nebo míříš na taneční rave za městem v poli, martensky zkombinuješ doslova s čímkoliv. Od prvního modelu Original 1460, který se poprvé prošel po světě v roce 1960, až po novinky, které si už ale získaly po celém světě svoje věrné fanoušky – sandále Blaire a Nartilla.

Dr. Martens
Zdroj: DR. Martens

Festivalové tipy na cool styling

Ikona s číslem 1460

Nejstarší model Dr. Martens a pro mnohé symbol sebevyjádření a svobody, ale také kvality a pohody. Na tuto botu se můžeš jednoduše spolehnout. V černé hladké verzi jde opravdu o nesmrtelnou záležitost, kterou si můžeš vzít ke všemu. I v letních teplotách se skvěle hodí k trendy širokým džínovým kraťasům, nebo naopak k minišatům. Poděkuješ jim nejen při chůzi po rozpálené zemi, ale také během letní bouřky.

Dr. Martens
Zdroj: Dr. Martens

Sandále Blaire a Nartilla

Sandále Dr. Martens vzdávají hold kořenům značky a jejich největší kouzlo tkví v materiálech s vintage duchem a v důrazu na nadčasový design. Jsou vyrobeny s typickou pevnou konstrukcí a žlutým prošíváním. Pro léto s pevným krokem a přitom v odlehčené náladě.

Kromě hladké černé verze si můžeš užít i variantu z hrubší přírodní kůže v zemitých barvách.

Domů
Sdílet
Diskuse