Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. července 2024 v 15:17
Čas čtení 0:54
Ella Petrová

„Dřív nebo později se upiju k smrti.“ Bývalý fotbalista Fenin má opět potíže s alkoholem

„Dřív nebo později se upiju k smrti.“ Bývalý fotbalista Fenin má opět potíže s alkoholem
Zdroj: Thorsten Wagner/Bongarts/Getty Images
OSOBNOSTI ALKOHOL DUŠEVNÍ ZDRAVÍ FOTBAL
Uložit Uložené

Jeho život je momentálně v troskách. Po rozvodu s manželkou, se kterou má malou dceru, opět spadl do závislosti na alkoholu. „Celý den se dívám na YouTube a piju jägermeistera, abych bojoval se smutkem,“ říká Martin Fenin.

Věčný potížista. I tak by se bývalé hvězdě Bundesligy dalo říkat. Problémy s alkoholem má dlouhodobě. Tento rok dokonce absolvoval terapie v psychiatrické léčebně se zaměřením na léčbu závislostí na návykových látkách.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Bohužel mu léčba pravděpodobně nikterak nepomohla, jelikož německému deníku otevřeně přiznal, že je tam, kde byl na začátku. „Ano, zase piju. Každý den. Je to nepřetržitě od té doby, co jsem opustil kliniku.“
 
Bývalého sedmatřicetiletého fotbalistu provází deprese, chybí mu jeho dcera Mia, je bez práce a přítele našel v alkoholu. Problém je, že jeho tělo by to nemuselo zvládnout. „Dřív nebo později se upiju k smrti,“ uvedl. Deník Bild ho dokonce před několika lety zařadil na seznam pěti největších opilců v historii Bundesligy.
 
Fenin své zdraví nešetří. Před třinácti lety vypadl z okna hotelového pokoje. Popřel, že by se jednalo o sebevraždu, byl prý pod vlivem antidepresiv a pravděpodobně i alkoholu. Velkou nepříjemností pak pro něj v roce 2018 byla jeho slinivka, nakonec byl několik týdnů v kómatu.

Doporučeno
Policie odhalila zloděje, kteří vykradli Rytmusův dům. Škoda je přes dva miliony korun Policie odhalila zloděje, kteří vykradli Rytmusův dům. Škoda je přes dva miliony korun 17. července 2024 v 15:26

Loni v listopadu si na exfotbalistu stěžovali sousedé. „Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích,“ popsali soužití s bývalou fotbalovou hvězdou sousedé, podle nichž se u Feninova auta objevovaly zvratky i fekálie.
 
Věříme, že se bývalý hráč fotbalu ze všeho co nejdříve dostane, opět najde chuť k životu a s alkoholem jednou provždy skoncuje.

Domů
Sdílet
Diskuse