Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Lenovo.
25. července 2024 v 10:00
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Má terabajtové úložiště a vydrží hodiny hraní: Co všechno umí nová herní konzole Legion Go?

Má terabajtové úložiště a vydrží hodiny hraní: Co všechno umí nová herní konzole Legion Go?
Zdroj: Lenovo
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

Máme pro tebe tip na dokonalého herního parťáka do terénu.

Léto je období pohody, které chceme trávit hlavně venku – ať už na dovolené nebo třeba v blízkém parku. Ale co když si zároveň toužíš vychutnat ty nejnovější herní novinky a ponořit se do virtuálních světů bez ohledu na to, na jaké wi-fi zrovna jsi? 

Konzolové hraní není pro ostřílené hráče žádná novinka, ostatně legendární Game Boy oslaví letos v létě 35. výročí od uvedení na trh. Pokud ale chceš opravdu nadupanou herní mašinu s rozměry pro pohodlné hraní kdykoliv a kdekoliv, sáhni po Lenovo Legion Go. Díky řadě vychytávek a neskutečnému výkonu tenhle herní device  v oblasti handheldů jen těžko hledá konkurenci.

Výkon herního PC na dlani

Opravdové herní pecky dokážou být dost náročné na výkon i úložiště. Legion Go je proto vybavený osmijádrovým procesorem AMD Ryzen Z1 Extreme, 16GB operační pamětí a úložištěm o kapacitě až 1 TB. Dostatečné chlazení a plynulé hraní zajistí čtyři průduchy a technologie ColdFront pro ledový klid i ve chvíli, kdy se naplno zabereš do souboje se svými soupeři.

Do hry tě vtáhne 8,8palcový QHD+ displej s poměrem stran 16:10 a obnovovací frekvencí 144 Hz, takže si můžeš naplno vychutnat každý detail virtuální krajiny v oblíbeném RPG titulu, nebo naopak zachytit jakýkoliv záblesk nepřátelské přítomnosti v FPS hrách. Díky jasu až 500 nitů navíc můžeš hrát klidně i na ostrém letním slunci.

kupuj lenovo legion go

Bezkonkurenční ovládání i výdrž

Opravdovou peckou je ovládání celého zařízení. Pro oddechové tahové hry stačí dotykový displej, ale jakmile se vrhneš do opravdové herní akce, budou se ti hodit ergonomicky navržené ovladače Legion TrueStrike s RGB podsvícením a haptickou odezvou. Ty necháš buď připojené po stranách a hraješ v klasickém handheld režimu, nebo je jednoduše oddělíš a využiješ tělo Legion Go jako samostatný displej se stojánkem. Pravý ovladač se navíc dá upevnit do speciálního stojánku a využít v podstatě jako myš, což se bude hodit nejen při hraní stříleček, ale třeba také při prohlížení webu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lenovo Česká republika (@lenovoczech)

Dostatek energie pro dlouhé hodiny ničím nerušeného herního zážitku kdekoliv a kdykoliv zajistí baterie s úctyhodnou kapacitou 49,2 Wh. Díky rychlému nabíjení Super Rapid Charge máš jistotu, že i po celkovém vybití se během několika málo minut můžeš odpojit od zásuvky a vyrazit zpátky do virtuálního světa.

Operační systém Windows 11 Home a optimalizované rozhraní Legion Space UI se postarají o snadný přístup k herním platformám a nastavením. Můžeš také sledovat filmy, seriály nebo brouzdat po internetu. Tak si užij letošní léto opravdu naplno, s Lenovo Legion Go nuda nedostane šanci.

Domů
Sdílet
Diskuse