Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2024 v 14:45
Čas čtení 0:30
Ella Petrová

VIDEO: Je tu obří ukázka z Kingdom Come: Deliverance II. Podívej se, co všechno přináší

VIDEO: Je tu obří ukázka z Kingdom Come: Deliverance II. Podívej se, co všechno přináší
Zdroj: Warhorse Studios
TECH GAMING NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Trailer je opravdu vydatný, má dlouhých 25 minut, dozvíme se tam, s čím vším se bude muset Jindra na své cestě popasovat.

Studio Warhouse si u příležitosti Gamescomu připravilo gameplay ukázku. Středověké RPG Kingdom Come: Deliverance II je pokračování stejnojmenné hry od českých vývojářů. Děj je zasazen do českých zemí na začátku 15. století. Nová ukázka nám předvede Jindřichova dobrodružství, Kutnou Horu a venkov, ale i mnoho dalšího.

Doporučeno
Za míň než 250 korun se popereš s Vetřelcem nebo s příšerami z pekel. Tohle je 5 nejlepších her ve slevě Za míň než 250 korun se popereš s Vetřelcem nebo s příšerami z pekel. Tohle je 5 nejlepších her ve slevě 21. srpna 2024 v 9:00

Jindra toho zažije spoustu, bude plnit úkoly, řešit konflikty a dojde i na plno zajímavých interakcí. Postavu známe spíše jako klaďase, ale ve chvíli, kdy má hlad, se promění v nelítostného člověka a projeví se i jeho stinné stránky.

V ukázce se objeví i polská postava, což je příjemné překvapení pro naše sousedy. O tom, co vše tě čeká v nové hře, se nejlépe přesvědč sám*sama. Hry se dočkáme 11. února příštího roku. Více o hře se dozvíš v našem článku.

Doporučeno
Nová Mafia na prvních záběrech! Dočkáme se samotných gangsterských začátků Nová Mafia na prvních záběrech! Dočkáme se samotných gangsterských začátků 20. srpna 2024 v 22:11

Domů
Sdílet
Diskuse