Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2024 v 9:00
Čas čtení 0:43
Aneta Gospičová

Zemřel známý americký rapper a DJ Fatman Scoop. Zveřejnili záběry, jak během koncertu zkolaboval na pódiu

HUDBA RAP ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Příčina jeho smrti zatím není známá.

Newyorský rapper a DJ Fatman Scoop v pátek zkolaboval na pódiu v Hamden Town Center Park, který se nachází ve státě Connecticut. Umělec Isaaca Freemana III byl převezen do nemocnice. Jeho smrt byla oznámena v sobotu na sociálních sítích, informuje Daily Mail.

Doporučeno
Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají 1. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa 29. srpna 2024 v 18:01
Doporučeno
Bianca Cristovao: „Dělám vtipy na hraně. Mluvím i o sexu a o tom, jaké to je být Češka. Brácha je nejlepší kritik“ Bianca Cristovao: „Dělám vtipy na hraně. Mluvím i o sexu a o tom, jaké to je být Češka. Brácha je nejlepší kritik“ 27. srpna 2024 v 16:00

Příčina jeho smrti zatím není známá. Na sociálních sítích se šíří záběry z osudného koncertu. Před jeho zkolabováním se snažil rozburcovat dav. Poté, co domluvil, se svalil na zem.

„Včera v noci svět ztratil zářivou duši, maják světla na jevišti a v životě. Byl smíchem v našich životech, stálým zdrojem podpory, neochvějné síly a odvahy,“ řekla rodina známého umělce.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Fatman Scoop (@fatmanscoop)

Trojnásobný vítěz ceny Grammy spolupracoval během své kariéry se jmény jako Missy Elliot, Mariah Carey, Timberland nebo Skrillex. Poslední roky účinkoval v několika podcastech a reality shows jako například Big Brother: UK vs USA v roce 2015. Umělce proslavila skladba Be Faithful nebo jeho feat na skladbě od Missy Elliott Lose Control.

Domů
Sdílet
Diskuse