Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2024 v 14:05
Čas čtení 0:53
refresher team

Za umyté nádobí orální sex. Katy Perry prozradila, jak odměňuje Orlando Blooma

Za umyté nádobí orální sex. Katy Perry prozradila, jak odměňuje Orlando Blooma
Zdroj: Youtube/@Katy Perry
HUDBA KATY PERRY ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Nová epizoda podcastu Call Her Daddy se zpěvačkou Katy Perry se pořádně utrhla ze řetězu.

Co se hudby týče, Katy Perry nezažívá zrovna nejlepší období. Její nové album provází jedna kontroverze za druhou, kritici jsou ve svých textech ke zpěvaččině snaze o feministický přesah – jenž se ovšem absolutně míjí s realitou – nelítostní, a vše začíná pomalu nasvědčovat tomu, že má slavná autorka hitů Roar nebo Hot N Cold ty nejlepší roky již dávno za sebou. A tak na sebe zjevně musí začít upozorňovat jinak.

Doporučeno
Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum Z ukázky na nový horor ti bude běhat mráz po zádech. Po Neviditelném se do kin vrací další legendární monstrum 7. září 2024 v 11:47

Teď se Perry čerstvě objevila v epizodě podcastu Call Her Daddy, kde na sobě měla tričko s kroužkem na bradavce a se znepokojivou intenzitou mluvila o domácích pracích a svém sexuálním životě. Obhajovala například své rozhodnutí spolupracovat se zneuznaným producentem Dr. Lukem a odhalila, že svému manželovi Orlandu Bloomovi poskytuje orální sex, když umyje nádobí.

„Když přijdu dolů a v kuchyni se vše leskne, nádobí je umyté, všechny dvířka zavřené, měl bys být připraven nechat si vykouřit péro!“, prohlásila divoce Perry a pokračovala: „To je můj jazyk lásky! Nepotřebuju červené Ferrari! Můžu si koupit červené Ferrari! Jen umyj to zasra*ý nádobí! A já ti ho vykouřím! Je to tak snadné!“ 

Přepis bohužel ani zdaleka nevystihuje intenzitu, s jakou to vše zpěvačka podávala, proto se můžete podívat i na záznam virálního momentu. Celá epizoda podcastu pak vyjde v následujících dnech. 

Domů
Sdílet
Diskuse