Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2024 v 11:00
Čas čtení 0:37
Ella Petrová

Očekávaný iPhone 16 Pro: Unikla část balení, co jsme se díky tomu dozvěděli?

Očekávaný iPhone 16 Pro: Unikla část balení, co jsme se díky tomu dozvěděli?
Zdroj: Apple
TECH APPLE IPHONE
Uložit Uložené

Informace a úniky se kumulují a dochází tak k poodhalování nových telefonů. Jak budou vypadat a co je pro firmu novinkou?

Zjistilo se, že se tato řada iPhonů bude vyrábět nejen v Číně, ale i Indii. Apple totiž začal používat na krabičkách iPhonů samolepku, na které je stále sice napsáno „Designed by Apple in California“, nově je ale k tomu připsáno „Assembled in India“. Informoval o tom web Letem světem Applem.

Doporučeno
Příjezd Jona Mariánka do Česka měl natáčet Netflix, streamovací platforma ale o ničem neví Příjezd Jona Mariánka do Česka měl natáčet Netflix, streamovací platforma ale o ničem neví 21. srpna 2024 v 10:16

Firma tím dává najevo potřebu fungovat napříč několika zeměmi. Během pandemie covidu se totiž zavřelo mnoho čínských fabrik, a tak chce Apple předejít případným problémům, jež by mohly v budoucnu ohrozit jejich výrobu. Na kvalitě to nic nemění, přísných standardů se Apple stále drží.
 
Nové řady iPhonů bychom se měli dočkat během září, tedy opravdu co nevidět. Jaké barvy se v nabídce iPhonu 16 Pro představí tentokrát? Bílá, černá a přírodně titanová je už klasika, nově si budou lidé moci zakoupit bronzovou variantu. Někdo říká, že iPhone působí až hnědě.

Více o nových iPhonech 16 si můžeš přečíst v tomto článku.

Doporučeno
Nový iPhone 16 přijde na trh v září. Slibovanou umělou inteligenci v něm ale nenajdeš Nový iPhone 16 přijde na trh v září. Slibovanou umělou inteligenci v něm ale nenajdeš 1. srpna 2024 v 8:08
Domů
Sdílet
Diskuse