Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2024 v 10:16
Čas čtení 0:46
Ella Petrová

Příjezd Jona Mariánka do Česka měl natáčet Netflix, streamovací platforma ale o ničem neví

Příjezd Jona Mariánka do Česka měl natáčet Netflix, streamovací platforma ale o ničem neví
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI JAKE PAUL YOUTUBE
Uložit Uložené

Velká show v Praze, rozdání milionu korun, luxusních aut a všechno měl natáčet Netflix. Streamovací platforma se však od prohlášení Jona Mariánka distancovala.

Youtuber se kasal tím, že až po pěti letech přijede zpět do Česka v doprovodu Jakea Paula, všichni si z toho sednou na zadek. Připraví totiž show, jakou jsme tu ještě neměli. Někteří návštěvníci s VIP vstupenkou si však stěžovali například na chybějící jídlo či pití. Jak to na ostře sledované akci vypadalo, se můžeš podívat v našem článku.

Doporučeno
VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití 14. srpna 2024 v 13:35

Jon Mariánek své fanoušky a fanynky lákal mimo jiné na to, že kromě rozdávání aut bude celou tuto akci bude natáčet americký Netflix, jelikož půjde o událost nevídaného formátu. „Uděláme z toho extrémně virální akci a celý to bude natáčet americký Netflix,“ avizoval youtuber.

Zástupci streamovací platformy to však popřeli. Tiskový mluvčí českého Netflixu uvedl, že nikdo o ničem takovém neví. „V rámci evropského týmu o této iniciativě nikdo nic neví. Dotazovali jsme se tedy i amerických týmů, a situace je stejná,“ uvedl pro web Hrot24 Václav Rambousek.
 

Jak server dodává, youtubeři cestovali se svým štábem a je možné, že pořízené záběry zveřejní jen na svých youtubových kanálech, nebo je časem nějaká platforma zakoupí. Slíbená auta se sice na akci rozdávala, ale to nejlepší z nich, vůz značky Tesla, nakonec Mariánek věnoval své mamince.

Domů
Sdílet
Diskuse