Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2024 v 13:35
Čas čtení 1:05
Veronika Ábelová

VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití

VIDEO: Takto to vypadalo na setkání Jona Mariánka a Jakea Paula s fanoušky. Stěžovali si na chybějící jídlo a pití
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI JAKE PAUL
Uložit Uložené

Do Prahy přijeli Jake Paul a Jon Mariánek, kteří pro své fanoušky přichystali setkání v Praze. Sami se ale na akci objevili pozdě a chybělo pití i jídlo.

Akce se konala v Riegrových sadech v Praze a fanoušci si mohli vstupenky v ceně přibližně 700 korun koupit prostřednictvím HeroHero. K dostání byly i VIP vstupenky, díky kterým mohli fanoušci využít VIP zóny s cateringem nebo se třeba dostat do blízkosti stage. To se však v případě některých z nich nestalo.

Doporučeno
 „Italové vám pomůžou, i když vás neznají.“ Veronika vyhořela a odjela žít do Itálie. Pak o tom napsala bestseller „Italové vám pomůžou, i když vás neznají.“ Veronika vyhořela a odjela žít do Itálie. Pak o tom napsala bestseller 14. srpna 2024 v 7:00

„Měli jsme mít ze začátku catering, měly tady být drinky, mělo tady být jídlo, není tady nic. Mrzí mě to, ale dobrý, jsem rád tady na té akci,“ řekl jeden z fanoušků. Kromě chybějícího jídla a pití se fanoušci nedostali ani do své zóny před stage.

„Nejdůležitější, co mělo být, měli jsme být támhle před stage. Měli jsme být za tu cenu před těma lidma a měli jsme mít svoji zónu, nemáme nic,“ pokračoval fanoušek. Zmatky ale nastaly ještě před příletem youtuberské dvojice, kdy se akce měla původně konat v Letňanech. Setkání se ale kvůli zvýšení nákladů a změn podmínek přesunulo do Riegerových sadů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

„Spousta alkoholu, za hodinu to zmizelo, lednička a všechno prázdný, už není co pít,“ popsal další fanoušek. „Chtěl jsem si vytetovat jeho hlavu na nohu,“ ukázal transparent fanoušek. „Kdyby mě vybral, já si vytetuju Jakea i Jona, ale bohužel jsem VIP, tak jsem z boku a ani si mě nevšimne,“ řekl.

Doporučeno
Muž pil každý den radioaktivní kapky: po třech letech se mu rozpadla čelist, měl díru v lebce a toxický byl i jeho dech Muž pil každý den radioaktivní kapky: po třech letech se mu rozpadla čelist, měl díru v lebce a toxický byl i jeho dech 13. srpna 2024 v 7:00

Organizaci celé akce provázely pro fanoušky nepříjemné komplikace. Mariánek a Paul nechali fanoušky čekat dvě hodiny, než se objevili na stagi, kde strávili jen pár minut. Začátek akce byl v pět hodin a youtubeři se objevili až okolo sedmé. Na akci se také darovala auta značek Tesla nebo Audi, což Mariánek fanouškům předem slíbil. Zazněl také jejich hit Chleba.

Domů
Sdílet
Diskuse