Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2024 v 16:37
Čas čtení 0:55
Karolína Fejtová

Jon Marianek do Česka přiveze Jakea Paula. Fanouškům rozdá milion korun

Jon Marianek do Česka přiveze Jakea Paula. Fanouškům rozdá milion korun
Zdroj: Instagram/Jon Marianek
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI JAKE PAUL
Uložit Uložené

V úterý 13. srpna Jon Marianek uspořádá v pražských Letňanech meet-up, na kterém můžeš mimo něj potkat i amerického youtubera a boxera Jakea Paula.

„Nemůžu se do Česka vrátit po 5 letech jen tak, musel jsem to udělat, ať je to co nejvíc fun jak pro vás, tak pro nás,“ píše na svém Instagramu. Příjezd do Česka Marianek spojuje s dosáhnutím jednoho milionu odběratelů na YouTube. Týden před akcí jeho kanál odebírá 976 tisíc lidí. „Uděláme z toho extrémně virální akci a celý to bude natáčet americký Netflix,“ pokračuje.

Doporučeno
Jan Černý: Naše spoječnost je upjatá. Vytvořit genderless olympijskou kolekci pro mě bylo důležité Jan Černý: Naše spoječnost je upjatá. Vytvořit genderless olympijskou kolekci pro mě bylo důležité 4. srpna 2024 v 11:00

Lidem rozdá milion korun

Přesný program na meet-up ještě nezveřejnil, již nyní však víme, že v Letňanech bude veselo. „Rozdám tam auto… Nebo takhle, rozdám tam aut 10. Na akci bude ten nejlepší exkluzivní merch, který nikde jinde už nenajdete. Rozdám tam cca 1 000 000 Kč,“ napsal. Do Česka se s ním chystá i přítelkyně Abby a celý jeho tým.  

Vstupenkou na akci bude odběr youtuberova HeroHero. „Prvních 10 tisíc lidí na HeroHero nejenom že dostanou free vstup na akci, ale dostanou GOLDTAGGGGGG. Tyhle zlaté dogtagy se budou posílat postupně všem a lidi, co se připojí před 5. až 6. srpnem, známku dostanou ještě před akcí,“ dodává Marianek. V minulosti youtuber rozdával silver dog tagy. Pokud ho vlastníš, máš vstup na akci zdarma.

Doporučeno
Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta 30. července 2024 v 13:00

Každých nových tisíc odběratelů se bude cena HeroHero zvyšovat. Dle Marianka je to proto, aby měli věrní fanoušci výhodu. K neděli 4. srpna stojí 21 euro (533 korun) na měsíc a odebírá ho 2435 odběratelů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon Marianek (@jonmarianek69)

Domů
Sdílet
Diskuse