Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 13:28
Čas čtení 0:40
Karolína Uličná

Rytmus si nechal na zakázku vyrobit řetízek za 5 milionů s tisícem diamantů. Co na něj říkáš?

Rytmus si nechal na zakázku vyrobit řetízek za 5 milionů s tisícem diamantů. Co na něj říkáš?
Zdroj: Refresher
OSOBNOSTI RAP RYTMUS SLOVENSKO ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Náhrdelník pro něj vyrobil klenotník František Holub, který je uznávaným klenotníkem i ve světě.

Rytmus je známý tím, že nešetří na své image a už vůbec ne na špercích. Loni v prosinci si pořídil velký prsten z 18karátového zlata za dva a půl milionu korun, což z něj udělalo nejdražší prsten v Česku a na Slovensku.

Nyní do své šperkovnice přidal řetízek od světoznámého slovenského klenotníka Františka Holuba. Slovenský přeborník na diamantové šperky je zároveň Rytmusovým dvorním klenotníkem. „Zvláštní poděkování patří mému dlouholetému klenotníkovi,“ napsal rapper.

Zlatý řetízek váží až jeden kilogram a je osázen tisíci diamanty. Jeho cena se vyšplhala na více než 5 milionů korun. Rapper to oznámil prostřednictvím instagramového příspěvku: „Takže jsem si pro svou milovanou práci snů pořídil nový zlatý řetěz o váze 1 kg osázený tisíci VVS diamanty, jehož cena přesahuje 200 tisíc eur. Motivuji mladé lidi!“

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Vypadá to, že slovenští rappeři si potrpí na doplňky. Jen před pár dny si třeba Separ koupil hodinky od společnosti Jacob & Co za tři čtvrtě milionu, které nosí například Ronaldo nebo Jay-Z.

Domů
Sdílet
Diskuse