Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2024 v 10:17
Čas čtení 0:34
Veronika Ábelová

VIDEO: Obchod v novém spotu vyzradil, jaké barvy bude mít nový iPhone 16 Pro

VIDEO: Obchod v novém spotu vyzradil, jaké barvy bude mít nový iPhone 16 Pro
Zdroj: Apple
TECH APPLE IPHONE
Uložit Uložené

Už za pár dní bude odhalena nová generace iPhonů 16 a prodejci se na to pečlivě připravují. Stalo se tak i v obchodě Sharaf DG ve Spojených arabských emirátech, který ale odhalil víc, než by zřejmě měl.

Obchod Sharaf DG na svých sociálních sítích zveřejnil spot, který láká zákazníky na očekávanou novou generaci iPhonů 16 Pro. Nevinný spot s promem ale prozradil, v jakých barvách se nové iPhony ukáží. Bude to tmavě zelená, bronzová i hnědá. O této exkluzivní zprávě informoval web Letem světem Applem. Podívej se na reklamní spot.

Nové iPhony by měl Apple představit už v pondělí 9. září na svém speciálním eventu. Největší novinkou bude GPT Chat, který bude obsahovat Siri. Umělá inteligence přijde ale o něco později, a to až s novým operačním systémem iOS 18.1. To kvůli obtížnosti zavádění nové aktualizace.

Doporučeno
Nový iPhone 16 přijde na trh v září. Slibovanou umělou inteligenci v něm ale nenajdeš Nový iPhone 16 přijde na trh v září. Slibovanou umělou inteligenci v něm ale nenajdeš 1. srpna 2024 v 8:08

Nedávno také unikla část obalu, která prozradila například i to, že se nové řada bude vyrábět i v Indii. Více se dozvíš v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse