Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. září 2024 v 9:03
Čas čtení 2:10
Veronika Ábelová

Raději se jim vyhni. Tohle je podle lidí pět nejhorších českých filmů za posledních 10 let

Raději se jim vyhni. Tohle je podle lidí pět nejhorších českých filmů za posledních 10 let
Zdroj: Vánoční Kameňák/ Miloš Schmiedberger
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Některé filmy se u diváků zkrátka nesetkají s úspěchem a tohle je pět z nich.

Měli jsme tady žebříček nejromantičtějších filmůnejlepších komedií. Teď ale přichází řada na ty, které takový úspěch neměly. Jaké české filmy patří mezi ty nejhorší za posledních deset let? Z žebříčku diváckých hodnocení na ČSFD jsme pro tebe vybrali pět s nejhorším hodnocením. Tak se na ně pojď podívat!

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové 14. června 2024 v 15:06

5. Vánoční Kameňák

V tomto filmu režiséra F. A. Brabce si zahrál Václav Vydra nejml., Ladislav Hruška, Dana Morávková nebo Martin Dejdar. Pátý díl ze série bláznivých komedií Kameňáku se ale moc nepovedl a získal pouhých 15 procent. Tentokrát se starosta Kameňákova Pepan se svým kolegou rozhodne postavit na hoře Říp skokanský můstek. Vypraví se kvůli tomu za prezidentem republiky a v Kameňákově začíná typický adventní chaos.

castor: „Ublinknul jsem si, několikrát. Podřadný humor, stokrát omleté vtipy, nespočet roliček celebrit, které nikoho nezajímají, laciné vystavění ‚příběhu.‘“ (recenze na čsfd.cz)
Doporučeno
Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? 6. září 2024 v 7:00

4. Decibely lásky

Muzikálová komedie s hity Michala Davida diváky neoslovila. Příběh sleduje tři generace, které prožívají své touhy, lásky i zklamání. Umělec Dan (Filip Cíl) si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Na diskotéce se seznámí s Betkou (Alžběta Bartošová), což rozpoutá kolotoč událostí a vztahů, které jsou ne vždy jednoduché. Ve filmu se objevily i Lucie Vondráčková nebo Marika Šoposká.

Zíza: „Slátanina, která nedává pořádně smysl, navíc když už je to muzikál, bylo by fajn, kdyby všichni uměli zpívat (a hrát)... Ale protože to nedává smysl jako celek, tak vlastně dává smysl, že zpívat neumí všichni, natož hrát...“ (recenze na čsfd.cz)

3. Když draka bolí hlava

Režisérem této pohádky je Dušan Rapoš a jednu ze zásadních postav ztvárnil i Karel Gott. Snímek o dvouhlavém drakovi Čmoudíkovi, který mluví česky i slovensky, vypráví příběh o velké lásce princezny Adélky a prince Janka i o vzniku království Draka. Pohádka od diváků dostala pouhých 12 procent. Zahráli si v ní i Kateřina Brožová nebo Ján Koleník.

rakovnik: „Nestačím kroutit hlavou nad tím, jak mohl vzniknout takový blivajz! Neskutečně zfušovaní draci, příběh o ničem, proto děsně natahovaný, včetně vložek výuky jazyka... A proč scénárista udělal z Gotta Slováka, nepochopím vůbec, protože jeho snaha o slovenštinu je hrůzná.“ (recenze na čsfd.cz)

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse