Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2024 v 15:06
Čas čtení 3:13
Ella Petrová

ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové

ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové
Zdroj: Paramount Pictures
OSOBNOSTI FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Herci to jsou skvělí, ale je tu něco, co jim tolik nejde – líbání. Komu to v Hollywoodu vůbec nejde?

Moment, kdy se filmové postavy políbí, je velmi důležitý. Musíme mu totiž věřit. Jde o to, že my jako diváci a divačky máme zapomenout na to, že se jedná jen o dva kolegy, pro které je to práce, naopak máme mít pocit, že to je bezhlavě zamilovaný pár a ve chvíli, co se mají políbit, to má jednoduše fungovat.

Doporučeno
KOMENTÁŘ: V roce 2024 už sex během menstruace nemusí být tabu. Přinést ti může i nevídané potěšení KOMENTÁŘ: V roce 2024 už sex během menstruace nemusí být tabu. Přinést ti může i nevídané potěšení 28. května 2024 v 17:00

Někdy to však nemusí být úplně jednoduché. Herecký*á kolega*kolegyně může mít špatný dech nebo líbá nedbale, ať už mdle anebo naopak přehnaně. Jejich partner*partnerka však nemá moc na výběr a musí to celé skousnout.
 
Často tyto problémy zůstávají privátní, ale někdy to nějaká celebrita provalí. Tohle je sedm herců a hereček, kteří byli svými kolegy obvinění ze špatného líbání.

7. Jennifer Lawrence

Její kolega z Hunger Games Liam Hemsworth prozradil, že jí často zapáchalo z úst, když se líbali. „Pokaždé, co jsem měl políbit Jennifer, to bylo velmi nepříjemné. Poměrně trapné,“ prohlásil tehdy.
 
„Když se na to podíváte zvenčí, vypadá to jako skvělý obrázek. Je to jedna z mých nejlepších kamarádek, miluji ji. Ale když jsme měli líbací scénu, dala si záležet na tom, že jedla česnek nebo tuňáka nebo něco, co bylo nechutné. Těsně před scénou vždy řekla: ‚Jo, měla jsem tuňáka‘ nebo ‚Měla jsem česnek a nečistila jsem si zuby.‘ Fantastický. Nemůžu se dočkat, až tam vlezu a ochutnám to.“

Lawrence prozradila něco jiného. Prý se líbali i mimo obrazovku a na to si Hemsworth nikdy nestěžoval. „Liam a já jsme spolu vyrůstali. Liam je hot.“

hunger games
Zdroj: Lionsgate / Hunger Games

6. Bradley Cooper

Naopak Jennifer Lawrence si stěžovala na Bradleyho Coopera. Hráli spolu ve čtyřech filmech: Terapie láskou, Špinavý trik, Touha po moci a Podnikavá Joy. To na sebe prozradil sám Cooper, svěřil se, že hned ze začátku natáčení Terapie láskou ho nařkla Lawrence, že neumí líbat. „Po druhém záběru řekla: ,Ty líbáš tak vlhce.‘ To nechcete slyšet. Nebyl to kompliment.“
 
Paradoxně tito dva toho roku vyhráli filmovou cenu MTV za nejlepší polibek. Navíc o pár let později Lawrence změnila svůj názor a nazvala Coopera fantastickým líbačem.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse